Vébéláz: magyar ugróköteles testvérpár ugrálja körbe Riót

Forrás: YouTube -
futball ugrókötél Rio de Janeiro focivébé ugrókötelezés Bánhegyi Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő brazil hangulatú videóra vágysz a focivébé döntőjének hétvégéjén? A szombathelyi Bánhegyi testvérek olyan videót készítettek Rióban, amit biztosan nem csak egyszer fogsz megnézni.

Bánhegyi Adriennről akkor írtunk először, amikor Budapestet ugrálókötelezte körbe. A videó felért egy imidzsfilmmel is, mert a főváros legszebb helyszínein forgatták. Most egy videó erejéig a szombathelyi lányok a székhelyüket áthelyezték Brazíliába, egészen pontosan Rio de Janeiróba.

Forrás: YouTube

Forrás: YouTube

Forrás: YouTube

Ismét elképesztő felvételeken láthatjuk, mit is tud Adrienn és testvére. Ráadásul a lányok az ugrálókötélen kívül a focilabdát is bevetik. Elképesztő!

Rio de Janeiro, ahol sosincs vége a bulizásnak

Dél-Amerika harmadik legnagyobb metropolisza egy igazi jelenség, és nem csupán turisztikai látványosságai, köztük a világhírű karnevál, hanem barátságos és vidám lakói miatt is. Különösen május és augusztus között érdemes felkeresni, amikor kellemesebb az időjárás és a szállásárak is alacsonyabbak. Ismerd meg jobban a várost: ebben a cikkünkben olvashatsz róla bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.