Trendi! Színváltós fagyit fejlesztettek ki Spanyolországban

váltás Spanyolország fizikus trendi szín fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A titkos recept alapján készült gyümölcsfagyit amikor nyalni kezdi az édesszájú vásárló az olvadást követően színt vált. Mi kipróbálnánk!

Amíg néhány fizikus húrelméleten vagy kvantumtechnikán dolgozik, Manuel Linares úgy döntött, édesebb kutatási terület felé fordítja a figyelmét és elkezdte kikísérletezni a színváltós fagylaltot. Majd nem sokkal később a spanyol fizikus, aki most már professzionális szakáccsá nőtte ki magát, bejelentette, hogy feltalált egy olyan bűvös fagylaltot, ami színt változtat, ahogy nyalod.

Állítólag a különleges receptben csak természetes összetevők vannak. A feltaláló azt is elárulta az ihletet a brit fagylalt-zseniről Charlie Francistól nyerte, aki egy különleges fluoreszkáló jégkrémet fejlesztett ki.

I love tatu! http://www.life.hu/news/20140729-a-kis-tatu-egy-nagyon-cuki-allatka-akirol-videot-talaltunk-es-elfogadnank-haziallatnak-is.htmlÉdes kisállatra bukkantunk az inteneten. Ő a tatu, akinek páncélos kis háta és gömbölyödő formája egyből levett minket a lábunkról.News--Modern kori hercegnők: Viktória svéd királyi hercegnőhttp://www.life.hu/news/20140718-modern-kori-hercegnok-viktoria-sved-kiralyi-hercegno.htmlMi, földi halandók nehezen tudjuk elképzelni, mennyi nehézséggel és lemondással jár, ha valaki egy királyi családba születik. Nevezetesen Viktória svéd királyi hercegnőként, vagyis a svéd trón várományosaként: pontosan 1980-ban, a hercegnő születésének évében fogadta el a parlament, hogy az uralkodó legidősebb gyermeke legyen a koronaherceg – nemtől függetlenül. A Life.hu modern kori hercegnők sorozatában Viktória svéd királyi hercegnőről mesélünk.News--Új Facebook-vírus! Ne akard megváltoztatni az oldalad színét!http://www.life.hu/news/20140729-a-facebook-oldal-szinenek-megvaltoztatasa-egy-uj-virus-amire-ne-kattints-ra.htmlBármilyen szép is lenne, ha egy általad kedvelt színben pompázna a Facebook-oldalad, ne akard megváltoztatni. Az link, amely ezt a lehetőséget felajánlja, valójában egy vírus.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.