Öngyilkos lett Michael Schumacher betegaktájának tolvaja

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
tolvaj Forma-1 akta öngyilkosság Michael Schumacher lopás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtöncellájában akasztotta fel magát az a férfi, aki lenyúlta a kómában fekvő Michael Schumacher kórházi aktáit.

Ahogy a Life.hu is megírta, ellopták a grenoble-i kórházból Michael Schumacher betegkartonját, melyben bizalmas adatok szerepelnek a versenyző egészségi állapotáról és orvosi kezeléséről. Több médiumnak is felkínálták a dokumentumot, 50 ezer eurót kérnek érte. A lopással gyanúsított férfit kedden vették őrizetbe - írja a svájci Blickre hivatkozva a hvg.hu.

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomozott a lopási ügyben, a nyomozók így jutottak el a svájci légimentők egyik munkatársához, akit tegnap kihallgattak és letartóztattak, majd őrizetbe is vettek. A férfi tagadta a vádakat, kihallgatása után pedig börtöncellájában önkezével vetett véget életének.

Elkapták a kék-zöldre vert arcú lány támadójáthttp://www.life.hu/news/20140806-kekre-zoldre-vert-arcat-osztotta-meg-a-facebookon-egy-no.htmlKözel 28 ezer megosztást ért el néhány óra alatt egy fiatal nő megrázó posztja a Facebookon. Dóri azért osztotta meg történetét a nagy nyilvánossággal, mert azt reméli, ha elég sok nőhöz eljut a posztja, volt párja másban nem tehet kárt. A férfit kedden este elfogták. NewsNagytestvér para! Ellenőrzi a fotóinkat a Gmailhttp://www.life.hu/news/20140805-a-google-keresoje-nezi-minden-gmailrol-kuldott-fotonkat-de-igy-fogtak-el-egy-pedofilt.htmlIjesztően hangzik, hogy figyelnek bennünket, de - és most figyelj! - jó oldala is van. Most például az e-mailen küldött fotók elemzésével elfogtak egy pedofilt.News--Ez a szelfik szelfije: szurikáta szemez a kamerávalhttp://www.life.hu/news/20140805-szurikata-szelfizett-egy-vadasparkban.htmlUltracuki képre bukkantunk a hírsivatag kellős közepén. A mosoly garantált.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.