Hatalmas dekoltázzsal lett az év nője Kim Kardashian

Forrás: Northfoto -
gála Kim Kardashian Kanye West év nője díj GQ dekoltázs magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ünnepélyes keretek között adták át kedd este a GQ magazin díjait, amelyek közül a celebmami is bezsebelhetett egy megtisztelő címet.

A GQ magazin minden évben megrendezi világraszóló gálaestjét, amelyen főként férfiakat díjaznak különböző kategóriákban. Év nője azonban csak egy hölgy lehet: idén Kim Kardashiant illette meg ez a megtisztelő cím. Kanye West feleségének öltözéke még rá is tett erre egy lapáttal: Atsuko Kudo latex bodyja és a fölé vett Ralph Russo szoknyája nem sokat hagyott a képzeletre.

Forrás: Northfoto
/1409/Ciciv201493102530

Kim Kardashian, a nehézbombázó

Pikáns hálószobatitkok, szaftos villantások és egy kiszivárogtatott házi pornóvideó - rögös volt az út a celeblány mindennapjait megörökítő valóságshowtól egészen az év nője címig. Hogy mégis hogyan vette a divat felállította akadályokat Kim Kardashian, arról IDE kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.