Itt a nagy alkalom! Most lecserélheted a hűtődet, kazánodat

Forrás: MTI/Beliczay László -
fagyasztóládák hűtő háztartási gép fűtéskorszerűsítés kazán pályázat nyílászáró Emberi Erőforrások Minisztériuma energiatakarékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a héten három új lakossági energiahatékonysági pályázatot ír ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amelyek a háztartásigép-cserét és a nyílászáró-cserét célozzák meg. A fűtéskorszerűsítésre azonban már szeptember 22-től lehet jelentkezni. Érdemes mielőbb megtenni! Összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás jut a pályázatokra!

Szeptember 22-én, hétfőn kiírták az elavult kazánok, tüzelőberendezések új, nagyobb energiahatékonyságú fűtőberendezésekre történő cseréjét célzó pályázatot. A gázkazánok cseréjével jelentősen csökkenthető az energiaveszteség és a széndioxid-kibocsátás. Erre 1 milliárd forint jut. Pályázni IDE kattintva lehet.

Forrás: MTI/Beliczay László

Szeptember 25-én jelenik meg a háztartásigép-csere program, majd 29-én a nyílászárócsere-pályázatokat írják ki. A három programmal összesen 25 ezer háztartást szeretnének elérni - amelyről bővebben itt olvashatsz, és a szükséges dokumentumokat is letöltheted.

Helyesek és állatbarátok az izlandi rendőrökhttp://www.life.hu/news/20140922-a-reykjaviki-rendorok-instagram-es-facebook-oldalukon-kedves-es-vicces-fotokat-posztolnak.htmlKedvesebbnél kedvesebb fotókat töltenek fel a reykjavíki rendőrök Instagram- és Facebook-oldalukra. Meg is van az eredménye, ugyanis az előbbinek 50, utóbbinak 60 ezer követője van. Cuki és emberi fotók következnek.NewsOrigoVilmos búcsút intett Máltának – legközelebb Katalin és a kis György is elkísérikhttp://www.life.hu/news/20140922-vilmos-herceg-elbucsuzott-maltatol-ahova-az-utolso-pillanatban-ugrott-be-katalin-helyett-akit.htmlVilmos kétnapos turnén volt Máltán, ahová Katalin helyett az utolsó pillanatban kellett beugrania. Felesége ugyanis második gyermekükkel várandós és komoly terhességi rosszullétek gyötrik. A herceg megígérte, legközelebb már együtt utazik a kis család.News--Így vélekednek a nők a testükrőlhttp://www.life.hu/news/20140921-igy-velekednek-a-nok-a-testukrol-kisvideon.htmlSzenzációs pár perces animációs film készült arról, hogyan gondolnak a nők a testükre életük során.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.