Brad Pitt feje sem lehet mindig tökéletes - ők a legviccesebb félrephotoshoppolt hírességek

Brad Pitt rajz Nicolas Cage híresség Photoshop rajongó deformitás arc celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy képszerkesztő-retusáló került már a szidalmak kereszttüzébe, amikor egy-egy híresség arcát vagy testét egy félistenhez/istennőhöz próbálta közelíteni a fotómanipuláló program segítségével. De mi a helyzet, ha a rajongók festette portrékat próbálják meg a valósághoz hűen visszaadni?

Ha egy sztár képe egy Photoshop-bűvész kezébe kerül, abból vagy valami túlzottan jó, vagy valami egészen természetellenes eredmény születhet. De mi történik akkor, ha a lelkes képszerkesztő egy rajongó által rajzolt képet alakít át a valósággá?

Forrás: Gawker.com

Nos, az itt látható képeken jól látszik az eredmény: például Nicolas Cage furcsa ajkakat biggyeszt, míg Brad Pitt arca eldeformálódik.

Forrás: Gawker.com

Még több sztár furcsa képéért kattints ide.

Bazi nagy Photoshop-bakik

Mióta világ a világ, a képmanipuláló program is termeli a jobbnál jobb gyöngyszemeket. Neki köszönhetően vándorolt át David Beckham köldöke egyik pontról a másikra, általa lett egy mérettel nagyobb Cara Delevingne melle és Beyoncé is így próbálta meg kiküszöbölni a kelleténél nagyobbnak vélt combjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.