Viktória királynő együtt aludt szolgálójával, de nem volt köztük szex

Forrás: Wikipédia -
házasság szex John Brown szolga történelem férj pletyka Viktória királynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitákat indított az egykori angol királynő, Viktória közeli kapcsolata szolgálójával, majd későbbi férjével John Brown-nal. A napokban egy történész kijelentette: nem volt köztük szex.

A Daily Mail közölt egy botrányszagú cikket Viktória királynőről. A monarchia életrajzírója, AN Wilson állítja, a királynő és egykori szolgája, John Brown egymást átölelve aludtak, évekig titkos szeretők, majd házasok is voltak, de sosem teljesedett ki a kapcsolatuk, mert a szex elmaradt. Brown hét évig szolgálta Viktóriát, aki férje, Albert herceg halála után került közeli kapcsolatba skót alkalmazottjával. 1997-ben film készült kettőjükről Judi Dench és Billy Connolly főszereplésével.

Forrás: Wikipédia

Először minden udvarnok örült a királynő boldogságának, és annak, hogy túl tud lépni férje halálán, de ez hamarosan megváltozott. Miután feleségének tudhatta Viktóriát, Brown önkényessé, erőszakossá vált, nem telt el sok idő, míg a Buckingham Palota összes alkalmazottja megutálta, a királynő csődörének gúnyolták.

Viktória is sokat vesztett népszerűségéből, amíg a hírhedt Brown felesége volt. A férfi halála után a királynő memoárjában írt férjéről, de az udvarnokok nem engedték nyilvánosságra hozni az írást, félve attól, hogy még jobban tönkretenné a királynő hírnevét. Brown naplóival együtt megsemmisítették a memoárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.