Kanye West nekivetkőzött, de hová lett a botrányhősnő Rihanna?

Kanye West Super Bowl Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kezdődik a Super Bowl, vagyis az amerikaifoci-bajnokság idei döntője. Sztárfellépők hada szórakoztatja majd a nézőket, Rihanna és Kanye West meg is kezdték a bemelegítést. 

Ez a világ legnagyobb bulija, ami az Egyesült Államokban igazi népünnepély - írja az origo.hu. Évtizedek óta sztárfellépők szórakoztatják ilyenkor a közönséget, idén többek között Katy Perry is az előadók között lesz. Rihanna és Kanye West az előbuliban énekelt a közönségnek Glendale-ben, Arizonában. Kanye hozta a megszokott formáját, no de mi lett Rihannával?

Forrás: AFP/Christopher Polk

Az énekesnő rajong a szuperszexi, polgárpukkasztó, itt-ott villantós darabokért, ám vasárnap este meglepően konszolidált stílusban lépett színpadra. Maszkulin szett, egy kis dekoltázs, sehol egy botrányos pillanat - vajon mi történt Rihannával?

Az év show-ja

A Super Bowl-t a fél világ nézi, így nem csoda, ha itt már mindenki fellépett, aki számít. A legnagyobb sztárfellépőket mi is összeszedtük - ITT megnézheted őket. Persze ilyenkor direkt erre az estére készített reklámfilmek is készülnek - megmutatjuk, hogyan szurkolnak fehérneműben a világ legdögösebb modelljei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.