Kim Kardashian rendszeresen összepisili magát

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
fehérnemű Kim Kardashian interjú Cara Delevingne pisilés magazin alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hír, ami nélkül senki napja sem lehet teljes: a valóságshow-sztár maga vallotta be, hogyan jár állandóan az alakformáló fehérneműivel.

Bár nem akartuk tudni, mi mindent művel magányos óráiban Kim Kardashian, ő mégis napvilágra hozta a titkot: olykor bizony összepisili magát.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Az egygyerekes valóságshow-sztár sosem csinált titkot abból, hogy mennyire kedveli a testét formáló fehérneműket (ami azt illeti, mást sem szeret megtartani magának), most pedig a LOVE magazinnak Cara Delevingne-nel készült interjújában beszélt arról, hogyan szokott járni ezekkel a ruhadarabokkal.

Leáldozott az idejük a Bridget Jones-féle mamabugyiknak: már Hollywood is az alakformáló fehérneműkkel karcsúsodik, ha vörös szőnyeges eseményre hivatalos.

A hatásos edzésmódszereken túl korábban ITT mutattunk néhány alternatívát, ha sürgős centifaragásra (vagy épp látványosabb keblekre) van szükséged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.