Szörnyű tragédia! Cápatámadás áldozata lett egy tizenhárom éves kisfiú

Forrás: Origo -
halál szörfözés baleset cápatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset áldozata lett az a tizenhárom éves kisfiú, akit szörfözés közben ragadott el egy cápa az indiai-óceáni Réunion egyik strandjánál.

Elég gyakoriak a cápatámadások a Madagaszkárral szomszédos szigeten, ahol vasárnap egy tizenhárom éves szörfbajnokra támadt rá egy ragadozó – írja a Mirror. Elio Canestri olyan tizenöt méterre volt a parttól, amikor az állat előbukkant: leszakította a fiú karját, majd mielőtt a vízbe rántotta volna, a hasába is beleharapott.

Forrás: Origo

A partiőrségnek még sikerült kihúznia őt a vízből, az életét azonban már nem tudták megmenteni. Elio nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

Az eset több szemtanúját, köztük gyerekeket is, most pszichológusok kezelik. A tragédia egyébként olyan partszakaszon történt, ahol cápaveszély miatt tilos fürdőzni.

Lánya halálának első évfordulóján törtek be a Geldof-házbahttp://www.life.hu/otthon/20150411-peaches-geldof-halalanak-elso-evfordulojan-betortek-bob-geldof-hazaba.htmlÉppen lánya halálának első évfordulóján törtek be a betörők Geldof házában. Otthon--40 kilóra fogyott halála előtt Bicskey Lukács – édesanyja megosztotta fájdalmát http://www.life.hu/news/20150411-40-kilora-fogyott-halala-elott-bicskey-lukacs-edesanyja-megosztotta-fajdalmat.htmlA nemrégiben, egy gyors lefolyású betegség következtében elhunyt Bicskey Lukács édesanyja fájdalmára nincsenek szavak. News--Megható videóval búcsúzik a Halálos Iramban csapata Paul Walkertőlhttp://www.life.hu/news/20150408-a-halalos-iramban-csapata-meghato-videoklippel-bucsuzik-az-elhunyt-paul-walkertol.htmlAz egész világot bejárta a videó, amellyel a Halálos Iramban csapata búcsút vesz a filmtől és tragikus hirtelenséggel elhunyt sztárjától, Paul Walkertől.News--Cserbenhagyásos baleset áldozata lett a színész! Lesifotós gázolta el Ryan Reynoldsothttp://www.life.hu/news/20150413-ryan-reynolds-szineszt-lesifotos-gazolta-el-a-kanadai-vancouverben-egy-parkoloban.htmlBlake Lively férjét a kanadai Vancouverben gázolta el egy autó. A szívdöglesztő színész szerencsére komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet.News--Sikeres újraélesztés egy fővárosi dohányboltbanhttp://www.life.hu/drlife/20150410-szivderito-ismet-sikeres-ujraelesztes-egy-dohanyboltban-szivleallas-miatt.htmlÁprilis első hetében a fővárosban, egy III. kerületi dohányboltban rosszul lett egy 60 év körüli férfi. Leállt a szíve. Dr. LifeOrigoKomplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150413-katalin-hercegno-masodik-kisbabaja-a-vart-idopontnal-korabban-erkezik-terhessegi-komplikaciok-es.htmlA vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.