Motoros balesetben elhunyt a tűzoltó ezredes

Forrás: Thinkstock -
Németh Tamás tűzoltó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közlekedési balesetben elhunyt Németh Tamás tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.

A 77-es úton karambolozott vasárnap egy motorkerékpár és egy autó. A motort Németh Tamás tűzoltó ezredes vezette, a balesetben életét vesztette. Az autós könnyebb sérülésekkel megúszta.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint Németh Tamást a katasztrófavédelem saját halottjának tekinti.

Megdöbbentő dolgot műveltek a Bosszúállók új részének forgatásánhttp://www.life.hu/news/20150426-megdobbento-dolgot-muveltek-a-bosszuallok-uj-reszenek-forgatasan.htmlHihetetlen, milyen biztonsági intézkedések mellett zajlottak a Bosszúállók: Ultron kora című mozi forgatásai.News--Ilyen, amikor D. Tóth Kriszta vicces kedvében vanhttp://www.life.hu/news/20150426-d-toth-kriszta-vicces-kedveben-van-szelfi.htmlEgy közönségtalálkozón, saját fotója előtt vicceskedett D. Tóth Kriszta, aki 40. születésnapja alkalmából pár hónapja különös kísérletbe kezdett.News--Albumborítókat fest az arcára egy kreatív művészhttp://www.life.hu/news/20150424-albumboritokat-fest-az-arcara-egy-kreativ-londoni-muvesz-natalie-sharp.htmlFantasztikus alkotásokkal borítja be arcát Natalie Sharp, aki valószínűleg nagy zenerajongó.News--Gyász! Meghalt a nemzet színészehttp://www.life.hu/news/20150426-koti-arpad-szinesz-meghalt.html80 éves korában, vasárnap hajnalban távozott az árnyékvilágból a nemzet színésze, Kóti Árpád – közölte a Csokonai Színház.News--Hat magyarról nincs még hír Nepálban!http://www.life.hu/news/20150426-nepali-foldrenges-hat-magyarrol-nincs-hir.htmlAz újdelhi magyar nagykövetséggel kapcsolatba lépett a katmandui magyar tiszteletbeli konzul egy munkatársa, akit megkértek, hogy próbálja meg elérni azokat a magyarokat, akiknek a nepáli tartózkodásáról a magyar külképviselet tud - állt Vajda Andrea közleményében. News--Egy óra alatt elvégzi a fejátültetést az orvoshttp://www.life.hu/news/20150425-egy-orvos-azt-allitja-egy-ora-alatt-elvegzi-a-fejatultetest.htmlAzt álltíja magáról dr. Sergio Canavero orvos, hogy képes elvégezni a fejátültetést. Szerinte ez a lépés az emberi halhatatlanság felé. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.