Gyász! Öngyilkos lett a 44 éves színész

Forrás: Origo -
Napok romjai öngyilkos Az ifjú Indiana Jones kalandjai Joseph Bennett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önkezével vetett véget az életének a Napok romjai és Az Indiana Jones kalandjai című alkotások sztárja. 

A Richmond Parkban egy fán lógva találtak rá a 44 éves Joseph Bennettre még egy hónapja, a történtek azonban mind ez ideáig nem kerültek nyilvánosságra. Az 1992-es Napok romjai című filmből és Az ifjú Indiana Jones kalandjai című sorozatból ismert színész két gyermeket is hátrahagyott.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Feleségével, a szintén szakmabeli Julie Grahammel több mint tíz éve egy színdarab miatt találkoztak, amelyben testvérpárt alakítottak.

"Meghalt Schumacher" - Ízléstelen pletyka terjed az F1-es pilótárólhttp://www.life.hu/news/20150518-schumacher-halalhiret-terjesztik-az-interneten.htmlVannak, akiknek semmi sem szent! Újabb ízléstelen pletyka kapott szárnyra az interneten a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban, akiről most azt terjesztik, hogy elhunyt. News--Azurák Csaba rúgatta ki Andor Évát?http://www.life.hu/news/20150518-andor-evat-a-tv2-tenyek-musorvezetojet-allitolag-kollegaja-miatt-menesztettek.htmlFurcsa hírek röppentek fel Andor Éva távozásával kapcsolatban: a műsorvezető menesztéséről egyes források szerint társa és régi kollégája döntött. NewsOrigoA kokainozó kajakosok beismerték, hogy hibáztakhttp://www.life.hu/news/20150515-dombvari-bence-es-csipes-tamara.htmlHosszú hallgatás után végre megszólaltak a drogbotrányba keveredett kajakosok. Dombvári Bence vb-ezüstérmes és Csipes Tamara ötszörös világbajnok kajakos egy interjúban meséltek arról, hogyan élik meg ők a történteket.NewsGyász! Meghalt a világhírű zenészhttp://www.life.hu/news/20150515-elhunyt-b-b-king-legendas-blues-zenesz-89-eves-koraban.htmlSzörnyű veszteség érte a művészvilágot: álmában távozott az élők sorából a legendás zenész, akit mindenki a blues királyaként emlegetett. B.B. King 89 éves volt. News--Súlyos árat fizethet a TV2 az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/news/20150514-a-tv2-eden-hotel-eroszak-miatt-sulyos-buntetest-is-kiszabhat-a-csatornara-a-mediahatosag.htmlAz Éden Hotel heves botrányt kavart jelenete miatt a Médiatanács akár 200 milliós bírságot is kiszabhat a TV2-re, felfüggesztheti annak működését, a legrosszabb esetben pedig megszüntetheti a csatornát. A szerv egyébként eddig csak a korhatár-besorolás megsértése miatt büntetett hazai joghatóság alá tartozó valóságshow-t.News--Pap Vera Ausztriából jött haza meghalni?http://www.life.hu/news/20150514-pap-vera-a-vigszinhaz-szinesznoje-ausztriaban-volt-gyogykezelesen-onnan-jott-haza-meghalni.htmlHosszú éveken át harcolt a betegséggel a Kossuth-díjas színésznő, akinek állítólag egy ausztriai gyógykezelés volt az utolsó reménysége.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.