Támadják Schumacherék otthonát – Megkeserítik az életüket

Forrás: AFP/Yves Logghe -
Sabine Kehm Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabine Kehm már korábban is kifakadt, hogy az újságírók nem tartják tiszteletben Schumacherék intim szféráját. Most úgy érzi, mindennél messzebb mentek: drónok segítségével próbálnak felvételeket készíteni. 

A paparazzók új módszerrel próbálnak fotókat készíteni Michael Schumacherről: távirányítású minihelikopterekre, úgynevezett drónokra szerelt objektívekkel „támadják” a súlyos síbalesete utáni rehabilitációján részt vevő F1-es világbajnok svájci otthonát - írja a svájci Blick nyomán a Nemzeti Sport.

Forrás: AFP/Yves Logghe


A családnak - Sabine Khem beszámolói alapján - eddig sem volt nyugta, a villa ablakainak elsötétítésével próbálták elriasztani a környéken lesben álló, az autóversenyző magánszféráját nem tisztelő paparazzókat, de az újabban indított „légitámadások” az eddigieknél is jobban megkeserítik a hozzátartozók életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.