Felrobbantak a távirányítóban lévő elemek egy kisfiú kezében

Forrás: Thinkstock -
sérülés elem robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Tescóban vásárolt elemek robbantak fel egy kisfiú kezében.

A 21 éves anyuka, Georgia Rawson pánikba esett, mikor meghallotta nyolchónapos kisfiát borzasztóan sírni. A gyerek keze égett volt, és nagyon piros. Kiderült, a tévé távirányítójába helyezett elemek "felrobbantak", levált az eszköz hátlapja, és a gyerek csúnyán megsérült.

Forrás: Thinkstock

Hatalmas vízhólyag keletkezett a kisfiú kezén. Az anya másnap panaszt tett a Tescónál, ahol az elemeket vásárolta, és meg is mutatta a szétrobbant maradványokat, de csak azt ajánlották fel, hogy kap 2 font 40 penny visszatérítést. Ezt természetesen nem fogadta el, és azt kérte, vonják vissza a forgalomból a terméket. Az áruház jelenleg nyomoz az ügyben.

Felelnie kell tettéért a híres, oroszlángyilkos fogorvosnakhttp://www.life.hu/news/20150731-felelnie-kell-tetteert-a-cecilt-brutalisan-legyilkolo-fogorvosnak.htmlZimbabwe kérni fogja annak az amerikai fogorvosnak a kiadatását, aki orvul megölte Cecilt, az ország népszerű állatát - jelentette be pénteken a vadvédelmi miniszter.NewsOrigoTíz emberrel végzett a hasfelmetsző nagyihttp://www.life.hu/news/20150731-tiz-emberrel-vegzett-a-hasfelmetszo-nagyi.htmlTamara Szamszonova, a 68 éves orosz hölgy nem éppen az átlagos nagymamák életét élte. Kiderült ugyanis, hogy tíz embert darabolt fel.NewsOrigo"Sweet Sixteen"-es temetést rendeznek Bobbi Kristinánakhttp://www.life.hu/news/20150731-bobbi-kristina-brownnak-sweet-sixteen-temetese-lesz.htmlWhitney Houston unokatestvére, Dianne Warwick bojkottálni akarja Bobbi Kristina temetését, mert nagyon nem tetszik neki, amit a lány nagynénje, Pat Houston tervez.News--Igazán kellemes hétvége elé nézünk: Eleget fáztunk, visszatér a meleghttp://www.life.hu/news/20150731-idojaras-forro-hetvege-ele-nezunk-eleget-faztunk-visszater-a-hoseg.htmlA hétvégén, augusztus első napjaiban erősödik a nappali felmelegedés, néhol akár 30 Celsius-foknál is melegebb lehet, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből.News--Agyonlőtte hároméves húgát egy pisztollyal játszó hétéves fiúhttp://www.life.hu/news/20150731-agyonlotte-haromeves-hugat-egy-pisztollyal-jatszo-heteves-fiu.htmlA hétéves fiú a lakásban talált pisztollyal játszott, ez okozta a tragédiát Washingtonban.NewsThinkstockEltörte újszülött gyermeke lábát egy férfi, mert elege volt a sírásábólhttp://www.life.hu/news/20150730-eltorte-ujszulott-kislanya-labat-egy-ferfi-mert-nem-birta-elviselni-a-gyermek-sirasat.htmlSúlyosan bántalmazta 7 hetes kislányát egy daruszentmiklósi férfi, mert nem bírta elviselni a sírását - írja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján az MTI.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.