Így lesz a telefonfülkéből trendi kávézó

Forrás: NORTHFOTO -
különleges Anglia kávézó piros telefonfülke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ikonikus angliai telefonfülkét alakított át Eddie és Steve kávéelosztó helyiséggé. A piros kuckó azóta az üzletemberek kedvenc megállóhelye.

Brimingham szívében állt az elhagyatott telefonfülke, ahová a két barát megálmodta a különleges kiszolgálóhelyiséget. Eddie Ottewell és Steve Beeken tavaly állt elő ötletével és a városvezetéstől sikerült engedélyt szerezniük, így már csak az volt a kérdés, hogyan alakítsák ki a szűk helyen a kávézót. Igaz beülni, csevegni nem lehet, de munkába sietve egy gyors meleg ital beszerzésére tökéletesen alkalmas a kis helyiség, ami a városiak kedvencévé nőtte ki magát.

Forrás: NORTHFOTO

Így kávézz, és egészséges maradsz

Naponta bukkannak fel egymásnak ellentmondó információk a kávé élettani hatásairól. A Life.hu utánajárt, mi is rejlik a kávéscsésze mélyén, és mindez hogyan hat a szervezetre.
Borzalom! Táskájában rejtegette halott gyermekét egy nőhttp://www.life.hu/news/20150731-taskajaban-rejtegette-halott-gyermeket-a-19-eves-tiona-rodriguez.htmlA 19 éves Tiona Rodriguez egy elegáns ruhaboltban vetemedett lopásra, ám amikor rajtakapták, az értékes holmiknál sokkal borzalmasabb dolgot találtak a rendőrök a táskájában.NewsThinkstockEzt látnod kell: lenyűgöző videó Budapestről!http://www.life.hu/news/20150728-lenyugozo-video-budapestrol-amelyrol-egy-taviranyitos-helikopterrol-keszitettek-ejjeli-felveteleket.htmlAz éj leple alatt készítettek a csodásan kivilágított fővárosunkról lélegzetelállító felvételeket. Az eredményt mindenkinek látnia kell.News--Fantasztikus páros! Így pörög apa és lánya a sztriptíz rúdonhttp://www.life.hu/news/20150717-fantasztikus-paros-igy-porog-apa-es-lanya-a-sztriptiz-rudon-mar-bajnoksagot-is-nyertek.htmlA világ első apa-lánya rúdtáncduót hozta létre Dave és Hazel Roberts. A páros lélegzetelállító mutatványokkal rukkolt elő egy versenyen.News--Bemutatjuk a világ egyetlen kar nélküli, női repülőgép-pilótájáthttp://www.life.hu/news/20150630-jessica-cox-a-vilag-egyetlen-kar-nelkuli-noi-repulogep-pilotaja.htmlA hölgy bebizonyította, hogy testi fogyatékossága ellenére is valóra váltja álmait, és megszerezte a pilóta végzettséget.News--Megvannak az első fotók Whitney Houston lányának a temetésérőlhttp://www.life.hu/news/20150801-megvannak-az-elso-fotok-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-temeteserol.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Bobbi Kristina Brown 22 évesen, július 26-án hunyt el. Temetését ma tartják Atlantában.News--Bűnösnek találta a bíróság Naomi Campbellthttp://www.life.hu/news/20150801-bunosnek-talalta-naomi-campbellt-a-birosag-amiert-megtamadott-egy-fotost-evekkel-ezelott.htmlA szicíliai bíróság bűnösnek találta a szupermodellt, aki még 2009-ben támadta meg Gaetano Di Giovanni fotóst, amiért lefényképezte őt akkori orosz barátjával, Vladimir Doroninnal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.