Öngyilkos lett a mexikói szépségkirálynő

Forrás: Facebook/Nuestra Belleza Cajeme/Fotografia Blancarte -
öngyilkos szépségkirálynő öngyilkosság Alma Guadalupe Pérez Domínguez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Golyóval a fejében találtak rá otthonában Alma Guadalupe Pérez Domínguezre, a tavalyi mexikói szépségkirálynő-választáson a Miss Elegáns címet elnyerő 20 éves lányra.

A fiatal lány holtteste mellett egy 32-es kaliberű fegyver volt, a sonorai hatóság úgy vélte, öngyilkos lett a szépségkirálynő. Annak, hogy önkezével vetett véget életének, azonban nem csupán ez lehet a bizonyítéka, hanem az a pár sor is, amit utoljára a Facebookra posztolt. "Nem mindenki őszinte azok közül, akikkel kezet rázol. Még ha az igazság halk is, lehet a gyengék igazságszolgáltatása, de a rágalom nem más, mint a gyávák bosszúja" - olvasható.

Forrás: Facebook/Nuestra Belleza Cajeme/Fotografia Blancarte
Szűk családi körben temették el Sinkó Lászlóthttp://www.life.hu/news/20150812-eltemettek-sinko-laszlot-a-nemzet-muveszet.htmlSzerdán kísérték utolsó útjára a július 31-én elhunyt Sinkó Lászlót. A színművésznek saját kérése volt, hogy szűk körben temessék majd el. News--Jó hír! Hamarosan itt a frissítő záporhttp://www.life.hu/news/20150812-csutortokon-enyhulhet-az-idojaras-frissito-zapor-varhato.htmlAugusztus 13-a, csütörtök estig sok napsütés mellett többnyire kevés gomolyfelhő lehet az égen. Csapadék szerdán nem várható, csütörtökön azonban egy-egy helyi zápor, zivatar kialakulhat.News--Hároméves gyermeket gázolt el a csepeli HÉVhttp://www.life.hu/news/20150803-haromeves-gyermeket-gazolt-el-a-csepeli-hev.htmlEgy hároméves gyereket gázolt el este a csepeli (H7-es) HÉV. A kisfiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.News--A Life.hu BuddyGuide-ja hatalmas lehetőséget kapott: a Hiperkarmával lép színpadra!http://www.life.hu/news/20150813-life-hu-buddyguideja-a-hiperkarma-egyuttes-koncertjen-lep-fel-a-sziget-fesztivalon.htmlSzerkesztőségünk interaktív kisembere, a Life.hu BuddyGuide-ja a Hiperkarma együttes koncertjén kapott lehetőséget a bemutatkozásra. Izgalmas lesz a szombati nap!NewsFotó: Zsigmond László/Life.huÖrökös tagságot kapott a Sziget 7 milliomodik látogatójahttp://www.life.hu/news/20150812-orokos-tagsagot-kapott-a-sziget-7-milliomodik-latogatoja.htmlJó időben, jó helyen! Ez lehetne a mottója annak a 28 éves hölgynek, aki 7 milliomodikként lépett be ma délután a Szigetre.NewsOrigoÖrökös tagságot kapott a Sziget 7 milliomodik látogatójahttp://www.life.hu/news/20150812-orokos-tagsagot-kapott-a-sziget-7-milliomodik-latogatoja.htmlJó időben, jó helyen! Ez lehetne a mottója annak a 28 éves hölgynek, aki 7 milliomodikként lépett be ma délután a Szigetre.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.