Óriási csőtörés a Kolosy térnél – Vízben úszik a kereszteződés

Forrás: Life.hu/Cs. Nagy Anikó -
kereszteződés víz Óbuda autó Kolosy tér csőtörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül 15 méter magas vízoszlop áztatja a piros lámpánál várakozókat az óbudai Kolosy térnél.

Feltehetően csőtörés miatt áznak az autók és a gyalogosok a Szépvölgyi út-Lajos utcai kereszteződésében a III. kerületben. A vízsugár a Life.hu szemtanúja szerint körülbelül 10-15 méter magas lehet.

Forrás: Life.hu/Cs. Nagy Anikó

Forrás: Life.hu/Cs. Nagy Anikó
Szívmelengető fotók! Ez a legédesebb kutyaorr a világonhttp://www.life.hu/news/20150904-gabi-stickler-amator-fotost-kutyaja-orra-inspiralja-imadnivalo-fotokat-keszit-rola.htmlElképesztő képeket készít a német amatőr fotós, Gabi Stickler. A lány 2014-ben kezdte a fotózást, és legjobban a kutyája inspirálja.News--Ungár Anikó gyászol - 104 évesen elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/news/20150904-ungar-aniko-buvesz-es-eloadomuvesz-gyaszol-mert-104-eves-edesanyja-elhunyt.htmlA napokban örök álomra szenderedett Ungár Anikó édesanyja, Lilike néni, aki 104 éves volt, és akire lánya a legnagyobb szeretettel emlékszik. News--Anyatejből is készíthető jégkrém - Nyalnád?http://www.life.hu/news/20150903-anyatejbol-is-keszitheto-jegkrem.htmlKatie Hopkins tévéshow-jában kínálta meg Calum Bestet egy kis egzotikus jégkrémmel.NewsThinkstockHalálos fenyegetést kapott a menstruációs vérével fotózkodó lányhttp://www.life.hu/news/20150904-halalosan-megfenyegettek-a-menstruacios-verrel-fotozkodo-lanyt.htmlHalálos fenyegetést kapott Louelle Denor, aki saját, mestruációs vérrel borított kezéről lőtt nemrég egy szelfit, amit meg is osztott Instagramon.NewsOrigoÍgy játszik egymással a gorillakölyök és a kisfiú - Videó!http://www.life.hu/news/20150903-ugy-jatszott-egyutt-a-gorilla-es-a-kisfiu-mint-ket-ovodas.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon! Kamoi, a kölyökgorilla és egy kisfiú együtt játszadoznak az üvegen keresztül. NewsOrigoKiderült, mi okozta Amanda Peterson haláláthttp://www.life.hu/news/20150903-kiderult-mi-okozta-amanda-peterson-halalat.htmlNegyvenhárom évesen hunyt el Amanda Peterson, színésznő, akit a Bérbarátnő álomáron című filmből ismertek a legtöbben. Kiderült, masszív drogtúladagolás okozta halálát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.