Szörnyethalt a világ egyik legjobb extrémsportolója

Forrás: Johnny Strange -
Johnny Strange Alpok extrémsport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szárnyasugrás közben szörnyethalt a svájci Alpokban Johnny Strange amerikai extrém sportoló és tévésztár írja a TMZ amerikai hírportál nyomán az Origo. 

A svájci rendőrség szerint a 23 éves híresség egy 2000 méter magas szikláról vetette magát a mélybe szárnyas repülőruhában, ám néhány másodperccel később elveszítette stabilitását és a földhöz csapódott.

Forrás: Johnny Strange

A csütörtök délben történt szerencsétlenség idején szeles volt az idő a térségben, közölte a rendőrség, amely még vizsgálja a tragédia körülményeit. Strange egy honfitársa társaságában tartózkodott a Gitschen-hegyen, és elsőnek ugrott. Strange hétfőn még interjút adott a kaliforniai KROQ-FM rádiónak, ehhez forgatott a hegyen egy rövid videót is, így a család számára ezek maradtak meg róla utolsó emlékként.

Az extrém sportoló ismert volt arról is, hogy mutatványaival olyan globális problémákra is felhívta a figyelmet, mint a népirtás, az éhezés vagy a szegénység.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.