Tizenhét év után fogták el a csecsemőgyilkos anyát Székesfehérváron

Forrás: Thinkstock -
csecsemőgyilkosság gyilkosság halál gyilkos csecsemő anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogtak egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1998-ban megölte és egy szeméttárolóba dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a nővel szemben. A közleményben felidézték: 1998. október 1-jén érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a József Attila utcában egy ház mögött lévő szeméttárolóban egy csecsemő holttestét találták meg. A rendőrök megállapították, hogy az újszülött bűncselekmény áldozata lett, de az akkori nyomozás során az elkövető kilétét nem lehetett megállapítani, ezért 1999 áprilisában az eljárást megszüntették.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A megszüntetett büntetőeljárások felülvizsgálata során az ügyben olyan adatokat tártak fel, amelyek alapján a nyomozást újra folytathatták. A nyomozók azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akit gyanúsítottként már ki is hallgattak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.