Micsoda? Charlie Sheen megírja az emlékiratait

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Charlie Sheen sztori könyvkiadó emlékirat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két napja, hogy a világsztár bevallotta betegségét, máris ajánlatokkal bombázzák a könyvkiadók, hogy nekik mesélje el a sztoriját.

A US Weekly információ szerint a HIV+ Charlie Sheen, aki milliókat fizettet női és férfi pornósoknak egyetlen éjszakáért, készen áll, hogy megírja memoárját, amiért elképesztő verseny indult a könyvpiacon. A kiadók már bombázzák ajánlataikkal a színész menedzserét. Hiába, bármiből lehet pénzt csinálni.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett a HIV-pozitív Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Íme, a párizsi emberek válasza a terrorrahttp://www.life.hu/news/20151120-a-parizsi-terrortamadas-utan-ujra-megteltek-az-ettermek.htmlNem csak Párizst, egész Európát, sőt, az egész világot sokkalta a múlt pénteki terrortámadás. A Párizsban élők szeretnék azonban megmutatni, hogy nem élnek félnek feladni a hétköznapi életüket. News--22 év fegyházra ítélték a kaposvári trafikos gyilkost http://www.life.hu/news/20151119-tizennegyszer-szurta-meg-a-fiatal-lanyt-a-trafikgyilkos-jo-ideig-bortonbe-kerul.htmlA fiatal fiú még áprilisban követte el a gyilkosságot egy kaposvári trafikban. A 20 éves lányt tizennégyszer szúrta meg, aki a helyszínen az életét vesztette. News--Borzalmas! Édesanyja karjában ölték meg az ikrekethttp://www.life.hu/news/20151119-edesanyja-karjaban-oltek-meg-az-ikreket-a-kegyetlen-gyilkos-a-no-parja-volt.htmlA kegyetlen gyilkos - aki egyébként az anya párja volt - arra kényszerítette a nőt, hogy nézze végig gyermekei halálát. News--Rideg Richárd: "Elmebetegnek gondolnak, mivel otthon hat kukám van"http://www.life.hu/news/20151119-rideg-richard-a-bringas-musorvezeto-adta-at-az-idei-ozone-zold-dijakat.htmlMagyarország legnézettebb közösségi tévécsatornája, az Origo Zrt. égisze alá tartozó OzoneNetwork minden évben átadja az általa alapított elismeréseket, az Ozone Zöld-díjakat. Az idén hatodik alkalommal megrendezett díjátadót a csatorna egyik népszerű műsorvezetője, Rideg Richárd vezette illetve ő maga adta át a díjakat a környezettudatos újítások éllovasainak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElveszítheti a munkáját a 81 éves színész, Harkányi Endrehttp://www.life.hu/news/20151119-mar-nem-tagja-a-vigszinhaznak-harkanyi-endre-csak-szerepekre-szerzodtetik.htmlMegdöbbentő kijelentést tett Harkányi Endre: már nem tagja a Vígszínháznak, csak szerepekre szerződtetik a Kossuth-díjas színészt. News--Rémisztő perceket kellett átélniük az utasoknak egy Wizz Air-gépen http://www.life.hu/news/20151119-remiszto-percek-egy-wizz-air-gepen-a-repulo-ketszer-probalt-landolni-es-nagyon-razkodott.htmlA kedd esti birminghami járat kétszer próbálkozott a leszálással az utasok pedig rettegtek. A gép végül Liverpoolban landolt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.