Mi?! Hamarosan arannyal borított nápolyit kérhetünk a sarki közértben?

Forrás: Nestlé Japan -
csokoládé Japán arany bolt édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi különlegesség kerül hamarosan a japán boltok polcaira: az újévi, speciális kiadású édesség csokoládéborítását aranyfüsttel spékelik meg. 

A Nestlé a japán piacra szánja a Sublime Gold Kit Katet. A vékony réteggel bevont finomság egészségügyi problémák nélkül elfogyasztható, hisz csak 0,00014 milliméter vastagságú. 500 darab készül belőle és a Chocolatory butikhálózatban lesz megvehető, ára az új esztendőt szimbolizálja: 2016 jen, azaz közel 5000 forint. Aki nem elégszik meg ennyivel, az a cég akciójában nyerhet egy 24 karátos tömör arany csokit is, ezt viszont már nem lehet vidáman rágcsálgatni - írja az Origo.

Forrás: Nestlé Japan
Az Eagles of Death Metal akar elsőként fellépni, ha újra kinyit a Bataclanhttp://www.life.hu/news/20151126-az-eagles-of-death-metal-akar-elsokent-fellepni-ha-ujra-kinyit-a-bataclan.htmlAz Eagles of Death Metal amerikai rockegyüttes akar elsőként fellépni, ha újra kinyit a párizsi Bataclan rendezvényközpont - mondta el Jesse Hughes, a zenekar énekese a Vice-nak adott interjújában. NewsOrigoElkapták a férfit, aki kakival támadt nőkrehttp://www.life.hu/news/20151126-a-kakival-nokre-tamado-ferfit-elfogta-a-rendorseg-szlovakiaban.htmlSaját módszere buktatta le azt a 24 éves szlovák férfit, aki havi rendszerességgel ürülékkel támadt rá több fővárosi nőre. A rendőrség garázdaság gyanújával őrizetbe vette. NewsThinkstockA világ legnagyobb klóngyárát építik Kínábanhttp://www.life.hu/news/20151125-a-vilag-legnagyobb-haszon-es-haziallatok-ipari-klonozasara-szolgalo-gyarat-epitik-kinaban.htmlA világ legnagyobb, haszon- és háziállatok ipari klónozására szolgáló gyárát építik Kínában. NewsOrigoEttől zengett a Buckingham-palota! Íme, az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körülhttp://www.life.hu/news/20151125-katalin-hercegne-5-botranya-amelyet-nem-felejtunk-el.htmlHa az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek.News--Tragédia! Felakasztotta magát a fiatal orvos, mert félt az alkoholteszttőlhttp://www.life.hu/news/20151125-james-halcrow-fiatal-orvos-felt-az-alkoholteszttol-ezert-felakasztotta-magat.htmlElképesztő tehetségű fiatal orvos volt James Halcrow, aki az év gyakornoka díját is elnyerte. Halcrow a stressz miatt kezdett inni, és félt, hogy emiatt eltiltják a pályáról – ezért öngyilkos lett. NewsThinkstockMegbüntette a Médiahatóság a TV2-thttp://www.life.hu/news/20151126-megbuntette-a-mediahatosag-a-tv2t.html260 ezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, ugyanis a csatorna többször megsértette a termékmegjelenítési előírásokat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.