Tragédia! Elhunyt a Stone Temple Pilots énekese, Scott Weiland

Forrás: Wikipédia -
halál gyász meghalt Stone Temple Pilots Scott Weiland énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álmában érte a halál a híres Stone Temple Pilots 48 éves énekesét, Scott Weilandot. 

Gyászol a zenészvilág! Csütörtökön, vagyis december harmadikán elhunyt a Stone Temple Pilots énekese, Scott Weiland. Az első hírek szerint álmában érte a halál a 48 éves férfit.

Forrás: Wikipédia

Az énekes jelenlegi zenekarával, a Wildaboutsszal turnézott az Egyesült Államokban, és éppen egy minnesotai koncertre készültek. Zenésztársai este 9 körül találták meg Weiland testét, akiről először azt hitték alszik, aztán mentőt hívtak hozzá, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani - írja az Origo.

Sokkoló! Hathetes csecsemőjével a karjában verték meg a modellthttp://www.life.hu/news/20151201-ava-van-rose-modellt-hathetes-csecsemojevel-a-karjaban-vertek-meg.htmlMeghökkentő eset rázta meg a minap az ír közvéleményt: Ava Van Rose modellt hathetes csecsemőjével a karjában bántalmazta egy férfi Dublin északi részén. NewsOrigoNe hagyd otthon az esernyőt! Borús, esős idővel indul a héthttp://www.life.hu/news/20151130-borus-esos-idovel-indul-a-het.htmlA héten kezdetben szeles, borús, és inkább esős idő várható. December első napjaiban a ködös helyeken lehet hűvösebb, másutt akár 13 Celsius-fokig is melegedhet a levegő. News--Lövöldözés volt egy játszótéren, 16 embert kórházba kellett szállítanihttp://www.life.hu/news/20151123-egy-jatszoteri-lovoldozes-miatt-new-orleansban-tizenhat-embert-korhazba-kellett-szallitani.htmlAz eddigi hírek szerint 16 ember sebesült meg abban a játszótéri lövöldözésben, mely vasárnap tört ki New Orleansban. News--Felgyújtotta magát egy férfi Százhalombattánhttp://www.life.hu/news/20151204-felgyujtotta-magat-egy-ferfi-szazhalombattan.htmlFelgyújtotta magát egy 60 év körüli férfi Százhalombattán, a polgármesteri hivatal előtt csütörtök este - írja az Origo. News--Elhunyt Gabriele Ferzetti, a Volt egyszer egy Vadnyugat és minden idők legjobb James Bond-filmjének sztárjahttp://www.life.hu/news/20151204-elhunyt-gabriele-ferzetti-a-volt-egyszer-egy-vadnyugat-es-az-ofelsege-titkosszolgalataban-film.htmlKilencvenéves korában elhunyt Gabriele Ferzetti, a hatvanas évek meghatározó olasz színésze, aki leghíresebb alakítását Michelangelo Antonioni A kaland című remekművében nyújtotta. NewsOrigoNemi erőszakkal vádolják az egyik leghíresebb férfipornóst, James Deenthttp://www.life.hu/news/20151203-james-deen-pornofilmest-nemi-eroszakkal-vadolja-exbaratnoje-stoya.htmlA felnőttfilmes tagadja, hogy igaz lenne exbarátnője vádja, miszerint annak idején, kapcsolatuk alatt szexuálisan bántalmazta a szintén szakmabeli Stoyát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.