Havat hozhat az újév

Forrás: Thinkstock -
havazás időjárás hóesés január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a karácsony nem volt fehér, van remény arra, hogy hamarosan hógolyózhassunk egyet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint napsütésre lehet számítani december 29-én és 30-án. A köd várhatóan a következő két napban nem szűnik meg, és továbbra is borongós, szürke időt kell elviselnünk.

Forrás: Thinkstock

A jó hír azonban az, hogy az előrejelzés szerint az újév első hetében a hőmérő higanyszála alacsonyabbra csúszik, mínusz 1-4 fok körül lesz a hőmérséklet, akár havazásra is számíthatunk.

Büszkeség! Hosszú Katinka az év legjobb sportolói között vanhttp://www.life.hu/news/20151226-hosszu-katinka-az-ev-legjobb-sportoloi-kozott-van.htmlAz európai hírügynökségek szavazásán a kilencedik helyet szerezte meg Hosszú Katinka. A képzeletbeli dobogó legfelső fokára Djokovic állhat.NewsAFPSíneken gyalogló embereket gázolt el a vonathttp://www.life.hu/news/20151226-sineket-gyaloglo-embereket-gazolt-el-a-vonat.htmlHalálra gázolt két férfit egy személyvonat Csorna és Szil között szombaton, karácsony második napján. News--Ez lehet a baki mögött: Ittasan keverhette össze a Miss Universe helyezettjeit a műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20151223-steve-harvey-a-miss-universe-vilagverseny-hazigazdaja-kaszinozott-mielott-osszekeverte-a-gyozteseket.htmlAlkohollal a kezében látták rulettezni a Miss Universe szépségverseny előtt Las Vegasban a népszerű talk show-műsorvezetőt és komikust. News--Tragédia az Égei-tengeren: 7 gyermek fulladt a vízbehttp://www.life.hu/news/20151223-het-gyermek-fulladt-vizbe-az-egei-tengeren-egyelore-nem-tudni-a-tragedia-okat.htmlLegalább 13 menekült, közöttük hét gyerek fulladt az Égei-tengerbe szerda reggel, miután csónakjuk elsüllyedt a Görögországhoz tartozó Farmakoniszi szigeténél - közölte a görög parti őrség. 15 embert sikerült megmenteni. News--Védeni kezdte az afrikai oroszlánokat az USAhttp://www.life.hu/news/20151222-vedett-statuszt-adott-az-oroszlanok-ket-alfajanak-az-egyesult-allamok.htmlVédett státuszt adott az oroszlánok két alfajának az Egyesült Államok, hogy megóvja őket az orvvadászoktól és a trófeagyűjtőktől, köztük amerikai vadászoktól. NewsOrigoŐssejttechnikával mentenék meg a szélesszájú orrszarvúkathttp://www.life.hu/news/20151223-ossejttechnikaval-mentenek-az-orrszarvukat-a-kihalastol-iden-ket-peldany-pusztult-el.htmlModern őssejttechnikával mentené meg az északi szélesszájú orrszarvúkat a kihalástól egy nemzetközi kutatócsoport. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.