Szakított a pár, akik túl kövérek a munkához

Forrás: Youtube -
kövér párkapcsolat Stephen Beer Michelle Beer munka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stephen és Michelle Beer orvosi jelentéssel rendelkeztek arról, hogy túlságosan súlyosak a munkavállaláshoz. Arról viszont szívesen adtak hírt, milyen boldogan herdálják el állami támogatásukat gyorsételekre.

A kövér páros azonban szakított, ráadásul egy meglepő indok miatt. Miután szerepeltek egy tévésorozatban, fogyókúrába kezdtek. Mindketten leadtak jó pár kilót, így hosszú idő után először tudtak szeretkezni egymással.

Forrás: Youtube

Stephen és Michelle össze is házasodtak már azóta, és 13 gyermeket nevelnek Plymouthban. Az idilli életükbe egy újabb tévészereplés rondított bele. Michelle elvállalt egy hazugságvizsgálatot a brit ITV The Jeremy Kyle Show című műsorban. A szerkezet háromszor is jelzett arról, hogy a nő hazudik, amikor azt állítja, mindig hűséges volt a férjéhez – írja a Metro News.

Forrás: Youtube

A férjet teljesen lesújtotta felesége hűtlensége. A nő próbálja tagadni tettét, de a hazugságvizsgáló 99 százalékos pontossággal tudja megállapítani, hogy igazat mondanak-e az emberek, így teljesen bizonyos, hogy a nő hűtlen volt a férjéhez.

Forrás: Youtube

Michelle ennek ellenére kitart amellett, hogy a teszt badarság, és szerinte Stephen örökké féltékenykedik, amivel már az őrületbe kergeti. A nőnek eszébe jutott, hogy talán azért, mert a férjnek is van mit elhallgatnia. Rá is jött, hogy Stephen rengeteget cseveg egy nővel a közösségi oldalon, bár szerinte fizikai kapcsolat nem volt még köztük. A kövér pár kapcsolata rendesen megsínylette a hűtlenkedést. Michelle el is költözött ideiglenesen egy barátjához, mert már nem bírta elviselni a folyamatos veszekedést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.