Meglepő módon reagált a jógaoktató, akit lekövéreztek

Forrás: Instagram / Kerri Verna -
kövér edző fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva támadások értek egy profi jógaoktatót, miután posztolt egy képet az Instagram-oldalára. Lekövérezték, de ez még semmi, ugyanis a nő nem úgy kezelte a kritikát, ahogy szerinte kellett volna.

Kerri Verna profi jógatanár, sikerét mutatja, hogy közel egymillióan követik Instagram-oldalát. A 41 éves floridai nő legutóbb egy olyan fotót posztolt, amin egy tengerparton jógázik egy fehér nadrágban. Ezzel még nincs baj, csakhogy néhány "rajongója" meglepő módon reagált.

Itt épp nem a kérdéses ruhadarabban, de szintén egy lélegzetelállító pózban látható Kerri Verna Forrás: Instagram / Kerri Verna

Az egyik kommentelő például azt tanácsolta a nőnek, hogy

inkább ne viseljen ilyen kis fehér nadrágot, mert túl kövér hozzá!

Kerri azonnal törölte a fotót, amit aztóta már nagyon megbánt.

„Nem kellett volna törölnöm a képet, mert én ez vagyok, és imádom magam. Biztosan csak a fehér miatt tűnt nagyobbnak a fenekem, vagy pedig csak direkt bántani akartak. Másnap jókedvvel ébredtem, és nem is értettem, miért adtam egy olyan véleményre, ami nem is számít" - nyilatkozta Kerri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.