A hús-vér Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtéteket

játék Barbie Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg Ken és Barbie hasonmást láttunk már, ám a mostani páros valamiben különbözik az eddigiektől. Ők ugyanis azt állítják, hogy plasztikai műtétek nélkül néznek ki úgy, ahogy. 

Aycan Alieva és Ilian Iliev nagy népszerűségnek örvend Bulgáriában, és a TV műsor rendszeres vendégeiként

gyakran hangoztatják is, hogy rajtuk minden valódi.

A természetes Barbie és Ken ugyanis mélyen elítéli azokat az imitátorokat, akik kés alá fekszenek.

A 20 éves Aycan Alieva Forrás: Youtube

A Barbi-hasonmás, Aycan eredetileg Törökországban született, és mindig hízelgőnek tartotta, ha az emberek a babával hasonlítják össze. Saját bevallása szerint

csak egy kis Photoshop utómunkát használ a képeinél.

A Daily Mail szerint a 20 éves Ajdzsan Alijeva eredetileg Törökországban látta meg a napvilágot, de aztán Bulgáriába költözött, ahol megindult a Barbie-ság felé vezető rögös úton.

A Ken imitátor, Ilian Iliev azután csöppent a siker és csillogás világába, amikor egy amerikai játékcég kiválasztotta, mint hasonmást.

Aycan-hoz hasonlóan ő is elítéli a műtéti beavatkozásokat.

Ilian egyébként több világ-, és nemzetközi versenyen van túl, 2013-ban például egy japán magazon őt választotta a legszimetrikusabb arcú modellnek.

„Soha sem lesz semmilyen plasztikai műtétem, az igazat megvallva, nem is hiszem, hogy úgy nézek ki, mint egy baba" - nyilatkozta Ilian.

Hozzátette, "Az a pillanat, amikor egy ember mindent megtesz azért, hogy másra hasonlítson, végül elveszíti önmagát. A megjelenésed gyakran azt tükrözi, hogy mi történik benned.”

A párosról készült fotókat itt megtekintheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.