A Médiatanács döntött: A Morning Show ellen nem indul eljárás

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Morning Show NMHH döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Balázsék fellélegezhetnek.

A reggeli rádiós műsor egy állampolgári bejelentés miatt került bajba. A január 27-i és 28-i adást kifogásolta a hallgató, amelyben az egyik műsorvezető viccelődött az orvosi kezelésekkel.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Médiatanács eldöntötte, hogy nem indít hatósági eljárást a Class FM Morning Show című műsorának fent említett adásai ellen - írja az Origo.

Az NMHH megállapította, hogy bár a műsorszám egyéni érzékenységet sérthetett, az elhangzottak nem vetették fel az emberi méltóság – ezen belül a beteg emberek méltóságának – védelmét célzó rendelkezés megsértését, mert az élcelődés a műsorvezetők saját orvosi problémáin csattant, azt nem általánosították. A műsorrésszel kapcsolatban nem merült fel korhatár-besorolási szabálytalanság sem.

Hosszas betegség után meghalt a Rocky-filmek sztárja, Tony Burtonhttp://www.life.hu/news/20160226-tony-burton-a-rocky-filmek-sztarja-eletet-vesztette-78-evesen.htmlA legendás edzőt, Duke-ot alakító színész tegnap délután, 78 évesen hunyt el. A szomorú hírt a testvére közölte. News--Freddie képviseli Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160227-freddie-kepviseli-magyarorszagot-a-2016-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlLezárult a szavazás, megvan az eredmény! News--Kállay-Saundersék öltözőjében a legjobb a hangulat A Dalbanhttp://www.life.hu/news/20160227-kallay-saundersek-oltozojeben-a-legjobb-a-hangulat-a-dalban.htmlKállay-Saunders András öltözőjében a legjobb a hangulat A Dal backstage-ében.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Andi: "Nagy megmérettetés előtt nem szeretek egyedül maradni"http://www.life.hu/news/20160227-toth-andi-nagy-megmerettetes-elott-nem-szeret-egyedul-maradni.htmlTóth Andi hatalmas energiával készült A Dal döntőjére. A backstage-ben ő volt a legvidámabb énekes.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTragédia! A színházban lett öngyilkos a színésznő, Monica Samassahttp://www.life.hu/news/20160227-a-szinhazban-lett-ongyilkos-a-szineszno.htmlAz ötvenéves népszerű olasz színésznő, Monica Samassa. News--Ismét Katalin hercegné féltékenykedésétől hangos a sajtóhttp://www.life.hu/news/20160227-katalin-hercegne-feltekeny-a-sved-madeleine-hercegnore.htmlMíg nem is olyan rég állítólag Vilmos herceg kolléganője miatt rendezett féltékenységi jeleneteket Katalin, most egészen másfajta riválisa akadt, méghozzá egy másik hercegnő személyében. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.