Jön a hideg! - Így alakul a hosszú hétvége időjárása

időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köpönyeg.hu előrejelzése szerint szeles, hűvös napok jönnek.  A szabadtéri programokat szervezőknek érdemes jól felöltözniük.

Vasárnap első felében erősen felhős lesz az ég, déltől már hosszabb időszakokra előbukkanhat a nap. Elszórtan számíthatunk záporokra. Az északkeleti szél egyre többfelé megerősödik, mellyel megkezdődik a hidegebb levegő beáramlása. A csúcshőmérséklet egyelőre még több helyen 10 fok felett alakul.

Forrás: MTI/EPA/DPA/Boris Rössler

Hétfőn ragyogóan napos, tiszta időre van kilátás. Csapadékra kicsi az esély. Kissé mérséklődik az északkeleti szél, de még így is lesznek élénk lökések. Reggel 1 és 6, délután 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden eleinte folytatódik a napos idő, majd déltől egyre több felhő érkezik észak, északkelet felől. Délutántól elszórtan lehet zápor, északon hózápor is. Élénk marad a szél. A nappali felmelegedés tovább gyengül: 4 és 10 fok között várható a maximum.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.