Kiesett egy busz kereke menet közben Budapesten

BKV Budapest busz sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baleset a fővárosi Bartók Béla úton történt még tegnap este. Az elgurult kerék elütött egy gyalogost, aki megsérült. 

Menet közben kiesett a kereke a BKV egyik nemrég beszerzett új, elektromos buszának. Az elgurult kerék egy gyalogost is megsebesített, akinek állapotáról egyelőre nincs hír. Utasok nem voltak a buszon, mivel próbajárat volt - írja az Origo.

A Tényeknek sikerült videót készítenie a járműről:

Ők a világ legboldogabb országai: Mi újra lemaradtunk!http://www.life.hu/news/20160317-utolso-helyek-kozott-kullog-magyarorszag-nem-mi-vagyunk-a-legboldogabbak-kutatas.htmlAz ENSZ negyedik Világboldogsági Jelentése szerint minél kisebb az egyenlőtlenség egy országban, annál jobb az emberek hangulata. NewsThinkstockValakinek nem tetszett a 10 méter magas pucér Kim Kardashianhttp://www.life.hu/news/20160316-valakinek-nagyon-nem-tetszett-kim-kardashian-meztelen-szelfije.htmlEgy melbourne-i streetart művészt olyannyira megihletett Kim Kardashian meztelen szelfije, hogy egy háromemeletes épület oldalára is felfestette, ám napokkal később valaki festékkel locsolta végig a művet. NewsOrigoSelena Gomez a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/news/20160316-selena-gomez-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlA fiatal énekesnő letaszította a trónról kolléganőjét, Taylor Swiftet: ő lehet az első híresség, aki átlépi a 70 milliós követőszámot Instagramon. NewsAFPElképesztő! Gyermekként amputálták a lábát, most gimnasztikázikhttp://www.life.hu/news/20160316-tizenket-evesen-amputaltak-a-labat-elkepeszto-gyakorlatokra-kepes-a-fiatal-lany-video.htmlKate a mai napig küzd legnagyobb álmáért: profin akarja űzni a gimnasztikát. Ebben az sem gátolja, hogy pár évvel ezelőtt le kellett vágni az egyik testrészét. NewsOrigoMagyar biológus fedezte fel a világ legkisebb csigáját http://www.life.hu/news/20160316-magyar-felfedezes-biologus-bukkant-kinaban-a-vilag-legkisebb-szarazfoldi-csigajara.htmlAz egy milliméternél kisebb szárazföldi állat maradványait Páll-Gergely Barna találta meg Kínában. A férfi a feleségéről nevezte el a nem mindennapi felfedezést. News--Elhunyt a Ludas Matyi egykori munkatársa, Császár Tamáshttp://www.life.hu/news/20160315-csaszar-tamas-elhunyt-a-ludas-matyi-egykori-munkatarsa-68-eves-volt.htmlMárcius 12-én délután súlyos betegségben meghalt Császár Tamás – adta hírül Halász Géza, a MÚOSZ Karikaturista Szakosztályának elnöke. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.