Bíróság elé állhat a wellnessbűnöző

Forrás: Thinkstock -
hotel wellness bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz szállodában szállt meg, majd távozott fizetés nélkül a 27 éves férfi, még tavaly nyáron. Végül Hajdúszoboszlón kapták el, és úgy tűnik, hogy nem ússza meg vádemelés nélkül.

Álnéven jelentkezett be a hotelbe, kiürítette a minibárt, majd angolosan távozott - eszerint a forgatókönyv szerint tengethette napjait a csalással gyanúsított férfi.

A 27 éves férfi Hajdúszoboszlón bukott le, miután egy helyi szállodából bejelentés érkezett, hogy egyik vendégük fizetés nélkül szökött meg. A rendőrök egy közeli hotelben meg is találták a gyanúsítottat,

aki egy másik néven éppen bejelentkezett az üdülőbe.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az egri férfi kihallgatásán elmondta, hogy mivel nem volt pénze, ezért jobb megoldásnak tűnt ingyen üdülni. Valószínűleg nem csak itt próbált spórolni: a rendőrség szerint 2015 júniusa és szeptembere között további

kilenc tiszafüredi, gyulai és hévízi hotelben játszhatta el ugyanezt a trükköt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a napokban lezárta a csalás és magánokirat-hamisítás gyanújával folytatott nyomozást, és vádemelési javaslatot tett az illetékes ügyészégnek - számolt be az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.