műsorvezető Facebook Klausmann Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klausmann Viktor a Facebookon közölte a szomorú hírt: meghalt az édesapja.

Klausmann Viktor, a Sze­ren­cse­ke­rék volt műsorvezetője Facebook-oldalán tudatta, hogy szeretett édesapja életének 83. évében elhunyt.

Klausmann Viktor: "Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is!"

Klausmann Viktor ötvenévesen is tele van energiával: Strandot üzemeltet, síoktatóként, rendezvényszervezőként és speciális mentőként dolgozik, emellett pedig családapa. De mi a helyzet a szerelemmel? A teljes cikket elolvashatod itt!
Csúnyán lebukott a tanárnő, aki hátba rúgott egy gyerekethttp://www.life.hu/news/20160329-csunyan-lebukott-a-tanarno-aki-hatba-rugott-egy-gyereket.htmlA pedagógus 22 éve van a pályán, illetve csak volt, mert a biztonsági kamera felvette, amint hátba rúg egy négyéves gyermeket. A tanárnő beadta a felmondását, és eljárás indult ellene. NewsOrigoEladják a Playboyt: már nem olyan kelendő a lap pucér lányok nélkülhttp://www.life.hu/news/20160325-eladjak-a-playboy-magazint-mivel-nem-elegedettek-a-szamokkal.htmlA tulajdonosok - köztük Hugh Hefner - úgy döntöttek, megválnak a Playboy magazintól, mivel nagyon úgy tűnik, hogy pucér lányok nélkül már nem is olyan kelendő a lap. News--A brüsszeli volt a harmadik terrortámadás, amit túlélt a fiúhttp://www.life.hu/news/20160323-a-brusszeli-volt-a-harmadik-terrortamadas-amit-tulelt-a-fiu.htmlA 19 éves férfi, Mason Wells is a brüsszeli reptéren tartózkodott a kettős bombatámadás idején, de nem úszta meg sérülések nélkül. News--Kínos randi: Egy nő a retiküljében tartotta fogva a kakijáthttp://www.life.hu/news/20160323-egy-balul-sult-randi-tortenete-egy-no-a-retikulbe-rejtette-a-szekletet.html"Bátor, higgadt, magabiztos nő vagyok, így aztán nyugodt szívvel el mertem menni a WC-jére és kakiltam. Hiba volt.” News--Segítség helyett, kiröhögték a rendőrt, mert azt hitték részeghttp://www.life.hu/news/20160322-agyverzest-kapott-a-rendor-akirol-azt-hittek-hogy-reszeg.htmlTavaly nyáron keringett egy videó az interneten, ami százezreknek csalt mosolyt az arcára: Egy rendőr utazik a metrón, aki mintha bormámorban úszva próbálná megtalálni az egyensúlyát, végül pedig elájul. Ám mint utóbb kiderült a férfi stroke-ot kapott, és azóta is tolószékben éli az életét. News--Ezek a sztárok az internet 30 legbefolyásosabb személyeihttp://www.life.hu/news/20160317-ime-az-internet-30-legbefolyasosabb-szemelyeinek-listaja.htmlKim Kardashian és a Harry Potter írója, J.K. Rowling idén is felkerültek a Time magazin rangsor nélküli listájára, amely az internetes világ 30 legbefolyásosabb személyét sorolja fel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.