Az új Szívek szállodája-évadban megoldódik végre a Négy Szó Rejtélye

Forrás: viasat3 -
Szívek szállodája rejtély sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Szívek szállodája utolsó évadának négyszavas rejtélyére? A sorozat alkotója a bűvös négy szóval akart elbúcsúzni, végül nem tette. Eddig!

A rajongók tudják miről van szó, de aki mégsem: a legnagyobb kérdőjel, ami a Szívek szállodája feje fölött lebeg, hogy a sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino egyszer azt nyilatkozta, hogy

már régen megvan az a négy szó, amivel le szeretné zárni a szériát.

Forrás: viasat3

Mielőtt kiszállt a gyártásból, állítólag soha nem is használta ezt a négy szót, ám most végre lesz alkalma rá, így a visszatérő sorozat utolsó részében végre megtudhatjuk, hogy mi is az a négy szó, amit állítólag Lauren Graham, azaz Lorelai és Alexis Bledel, azaz Rory egyszerre fognak kimondani.

Kiderült, hogy ki az aki nem tér vissza a Szívek szállodájába

Amióta hivatalosan is bejelentették, hogy folytatódik a méltán népszerű Szívek szállodája, mindenki kíváncsi volt rá, hogy vajon a régi szereplők közül hányan térnek vissza a képernyőre a sorozat kedvéért. Ha kíváncsi vagy a cikkre, itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.