Elhunyt Denise Robertson, a britek kedvenc nagynénije

Forrás: Wikipedia -
betegség halál rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész Anglia siratja a kedvenc TV dokiját, Denise Robertsont, aki csütörtökön hunyt el hasnyálmirigyrák miatt. A britek Denise-t csak úgy becézték, hogy "agony aunt", azaz "aggódó nagynéni".

83 évesen meghalt Denise Robertson, akinél nemrég hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. A népszerű show, a brit ITV-n futó This Morning állandó vendégeként február közepén, egy nyilatkozatban jelentette be, hogy betegsége miatt nem tud részt venni a műsorban.

Elhunyt Denise Robertson, a britek nagynénije Forrás: Wikipedia

"Sajnálom, hogy eltűntem az utóbbi időben, de nagyobb a baj, mint hittem, hasnyálmirigyrákom van. Meglepetésként ért engem, és a családomat, de eszem ágában sincs harc nélkül feladni. Az orvosom kemoterápiát javasol, és remélhetőleg, hamarosan elkezdhetem a kezeléseket. Köszönöm minden kedves The Morning nézőnek, aki aggódott értem, remélem hamarosan visszatérek a műsorvezetői székbe" - állt a közleményben.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.