Kulka Jánosnál vérrög okozta a sztrókot - Orvosai azért küzdenek, hogy újra beszélni tudjon

Fotó: Varga Imre -
műtét Kulka János sztrók vérrög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este szállították kórházba a mentők Kulka Jánost, akin életmentő műtétet hajtottak végre. Lapértesülések szerint a beavatkozás jól sikerült, a színművész állapota stabilizálódott, ugyanakkor orvosai azért küzdenek, hogy Kulka újra tudjon beszélni.

A színművészt az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították kedden,ahol életmentő beavatkozáson esett át. A család közleményben erősítette meg az értesüléseket, állapotával kapcsolatban pedig a színművész nővére is megszólalt. Kulka Janina többek közt elmondta, hogy az első 24–48 óra vízválasztó, utána bizto­­san többet tudnak majd mondani.

Fotó: Varga Imre

Rengetegen aggódnak a színészért, de most az a legfontosabb, hogy a gyógyulására tudjon koncentrálni. Az is kiderült, hogy Kulka Jánosnak sztrókja volt, és egy vérrögöt távolítottak el egy agyi érből - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.