Tigris támadta meg a gondozót egy floridai állatkertben

Forrás: MTI/EPA/DPA/Roland Weihrauch -
tigris állatkerti gondozó állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus baleset a floridai Palm Beach állatkertjében történt. A tizenhárom éves maláj tigris váratlanul támadta meg a női gondozót, aki életét vesztette. A 38 éves Stacey Konwiser az állatkert egyik vezető kutatója volt. 

A baleset jól elkerített területen történt, nem is a látogatók szeme előtt, hanem abban a hátsó részben, ahol az állatok az éjszakát töltik. Stacey Konwiser éppen etetéshez készült, amikor a vadállat váratlanul ráugrott. Mire a többi ápoló a segítségére sietett, a gondozónő már halott volt.
A tigrisek tartózkodási helyét lezárták. "Egyetlen látogató, egyetlen pillanatig sem volt veszélyben" - nyilatkozta Naki Carter, az állatkert szóvivőnője. Ezt megerősítette Lori Colombino, a Palm Beach-i rendőrség szóvivője is. A rendőrség ugyanis vizsgálatot indított az ügyben. Az állatkert bezárták, pénteken egész nap zárva is maradt, s újranyitásáról helyi idő szerint szombaton döntenek.
Az ügyben a rendőrség mellett a floridai vadvédelmi hivatal és a munkavédelemmel, a munkahelyi biztonsággal foglalkozó hatóság is vizsgálódik.

Forrás: MTI/EPA/DPA/Roland Weihrauch

Ma ünneplik világszerte a cirkusz világnapját - Építsd te is a budapesti emberpiramist!http://www.life.hu/news/20160416-ma-unneplik-vilagszerte-a-cirkusz-vilagnapjat.htmlEbben az évben ma, április 16-án, szombaton ünneplik világszerte a cirkusz világnapját színes programokkal és rendezvényekkel. Budapesten emberpiramist építenek a Fővárosi Nagycirkusz épülete előtt artisták, ismert előadóművészek és a vállalkozó kedvű közönség közreműködésével. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTöbb halálos áldozata is van a Japán délnyugati részén történt földrengésnekhttp://www.life.hu/news/20160416-tobb-halalos-aldozata-is-van-a-japan-delnyugati-reszen-tortent-foldrengesnek.htmlTizenkilencen haltak meg a Japán délnyugati Kumamoto prefektúrájában pénteken történt nagy erejű földrengés következtében, és több mint ötszáz embert szállítottak kórházba különféle sérülésekkel - közölték a japán hatóságok. News--Kolossváry Balázs lett a Story új főszerkesztőjehttp://www.life.hu/news/20160415-kolossvary-balazs-a-blikk-egykori-foszerkesztoje-lett-a-story-uj-foszerkesztoje.htmlEzt megelőzően a Blikk főszerkesztője volt Kolossváry Balázs, aki 1998 óta dolgozott a lapnál. NewsOrigoNapi 22 órát tölt fűzőben Samantha Malone, hogy vékony dereka legyenhttp://www.life.hu/news/20160415-samantha-malone-napi-22-orat-tolt-fuzoben-hogy-vekony-dereka-legyen.htmlA 28 éves nő mindenre képes azért, hogy olyan alakja legyen, amilyet megálmodott magának. Szinte le sem veszi magáról a fűzőt!NewsThinkstockVerebes István sem látják szívesen az MTVA-ban?http://www.life.hu/news/20160415-verebes-istvant-lehet-hogy-nem-latjak-szivesen-az-mtva-musoraiban.htmlNem ő az első, aki azt állítja, hogy az MTVA műsoraiban nem szívesen látott vendég. Állítólag egy barátja vitte volna a köztévé egyik műsorába, de nem lehetett. News--Imádnivalóak! Édesen szunyókáló állatok fotóira bukkantunk http://www.life.hu/news/20160415-nezegess-edesen-alvo-allatokat-cuki-fotok-elkepesztoen-aranyosan-szundikalo-cica.htmlItt a délutáni szunya ideje? A jelek szerint igen! Egy kimerült háziállat bárhol álomra hajtja fejét, mi gazdik pedig örömmel örökítjük meg ezeket a pillanatokat. Íme, öt fotó, mely láttán te is biztosan elolvadsz. Kiakadt a cukiságfaktor! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.