Tovább küzd az igazáért Demcsák elítélt exférje

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, lezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság.

Kiss Józsefet bűnösnek mondta ki a bíróság testi sértés és rongálás miatt, valamint 450 ezer forint pénzbírsággal is sújtották.

Forrás: TV2

"Természetesen küzdeni fogok az igazságért. Csalódott vagyok, de ez nem tántorít el" – mondta szűkszavúan Demcsák exférje, aki helyett ügyvédje nyilatkozott bővebben.

"A bíró – ez meggyőződésem – hibásan értékelte az ügyet, a megállapításai tévesek voltak. Először is nem lehet sem ellopni, sem összetörni olyan valamit, ami részben az ügyfelem tulajdona, azonkívül az orvos szakértői vélemény fehéren-feketén kimondta, hogy egy nyolc napon túl gyógyuló sérülése van a sértettnek, amelynek keletkezését is vitatjuk. De hogy ebből miként lehet azt a következtetést levonni, hogy az súlyos testi sértés kísérlete volt, el sem tudom képzelni" – nyilatkozta Fekete Tamás a Blikknek, és hozzátette: feltehetőleg az ítélkezési szünet előtt másodfokú tárgyalást ebben az ügyben nem fognak kitűzni.

"Négy év meghurcolás, küzdelem, néha reményvesztettség, de mindig újáéledő erő! Ez van mögöttem. És a hit magamban, az igazamban, a barátaim támogatása, a családom kitartása. Köszönöm! És üzenem minden nőnek, hogy nem szabad feladni és senkit nem bánthatnak se fizikailag se lelkileg!" - írta Demcsák Zsuzsa a Facebook oldalán, miután a bíróság bűnösnek találta a volt férjét rongálás és testi sértés vádjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.