Kiszabadították az emberrablók fogságából a válogatott focistát, Alan Pulidót

Forrás: Alan Pulido / Facebook -
játékos Alan Pulido rabló foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói hatóságok - ottani idő szerint hajnalban - szerencsésen kiszabadították az elrabolt focistát, a válogatott Alan Pulidót.

A 25 éves válogatott játékosnak nem esett bántódása, azonban kórházba küldték, kivizsgálásra. Miután a fiatal focistát vasárnap hajnalban, a mexikói otthonától nem messze elrabolták, rengeteg rendőr és katona lepte el a várost, sőt katonai helikoptereket is bevetettek.

Forrás: Alan Pulido / Facebook

Mint arról beszámoltunk, a görög Olympiakosz csatárát vasárnap, a hajnali órákban rabolták el. A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított a megtalálása érdekében. A város államügyésze az újságíróknak azt nyilatkozta, hogy Pulidót szombat este rabolták el szülővárosában, az állam székhelyén, Ciudad Victoriában, miután hazaindult egy partiról. Autóját, amelyben egy fiatal nővel utazott, fegyveresek állították meg.

A nőt azonnal elengedték.

Pulido tagja volt hazája nemzeti válogatottjának a 2014-es brazíliai világbajnokságon. Játszott a görög Levadiakoszban és a Tigres mexikói klubban is. A jövő héten kezdődő Copa America labdarúgó-kupára nem hívták meg a mexikói válogatottba. A focista Európában építi karrierjét. Jelenlegi csapata a görög Olimpiakosz.

Esterházy Péter kórházból küldött üzenete matematikai egyenleteket rejtett http://www.life.hu/news/20160530-esterhazy-peter-korhazbol-kuldott-uzenete-matematikai-egyenleteket-rejtett.htmlBár a tervek szerint Esterházy Péter is ott lett volna vasárnap este az Uránia Nemzeti Filmszínházban, de az író sajnos csak a Szent László Kórházból üzent. Írásaiból többek közt írótársai, Parti Nagy Lajos, Spiró György és Závada Pál is felolvastak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoLelőtték az NBA sztárkosarasát, mert rossz házba ment behttp://www.life.hu/news/20160530-bryce-dejean-jones-rossz-hazba-ment-be-es-lelottek.htmlA New Orleans Pelicans 23 éves játékosa, Bryce Dejean-Jones szombat reggel egy barátját akarta meglátogatni, de egy idegen házba ment be. Mivel a lakó egyáltalán nem ismerte a férfit, lelőtte. NewsOrigoKiakadt a világ a népszerű tévés sebész viselkedésén - Rátámadt a lányárahttp://www.life.hu/news/20160527-kiakadt-a-vilag-a-nepszeru-teves-sebesz-viselkedesen-aki-ratamadt-a-lanyara.htmlBrutális támadás áldozata lett egy 22 éves lány, ráadásul a saját apjának "hála". A sebész egyébként nemcsak a szakmájában elismert, hanem egy népszerű tévéshow-ban is megfordult. News--Kegyetlen támadás áldozata lett egy mentálisan sérült fiú - Vállfával erőszakolták meghttp://www.life.hu/news/20160527-kegyetlen-tamadas-aldozata-lett-egy-mentalisan-serult-fiu-akit-vallfaval-eroszakoltak-meg.htmlCikizték, levetkőztették az iskolai csapat buszán, de 2015. október 23-án mindezt felülmúlták: lefogták az iskolatársukat és egy vállfával megerőszakolták. Két gyanúsított felnőttként, harmadik társuk fiatalkorúként áll a bíróság elé. NewsThinkstockNyolc diák sérült meg egy buszbalesetben Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20160525-nyolc-kisiskolas-serult-meg-egy-buszbalesetben-szekesfehervaron.htmlEgy helyközi autóbusz karambolozott egy autóval és egy kisteherautóval Székesfehérváron. A balesetben nyolc gyermek megsérült. NewsThinkstockKét év után megtalálták a Ferihegyről eltűnt Violettáthttp://www.life.hu/news/20160524-ket-ev-utan-megtalaltak-a-ferihegyrol-eltunt-violettat.htmlA napokban előkerült a két éve eltűnt Violetta, akit Ferihegyen láttak utoljára. A lány után már az Interpol is kutatott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.