Robbanás rázta meg a sanghaji nemzetközi repteret: Több ember megsérült!

Kína reptér robbanás Sanghaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen megsérültek, amikor robbanás történt a sanghaji nemzetközi reptéren. Valószínűleg petárdák robbantak fel, de van olyan sajtóhír, miszerint házi készítésű robbanóanyag volt.

Legkevesebb három ember megsérült, amikor a sanghaji Putung Nemzetközi Repülőtéren felrobbant egy állítólag petárdákat tartalmazó csomag - számolt be a kínai központi televízió. A sérülteket kórházba szállították, közülük volt, akit infúzióval, guruló hordágyon toltak el a helyszínről.

A reptér csarnokában szürke füst szállt fel, a területet gyakorlóruhás katonák lepték el és rendőrök biztosították. A repülőtér forgalmában, a légi közlekedésben a baleset nem okozott fennakadást - közölték a helyi illetékesek.

A helyi Hszinming Esti Hírlap első online beszámolójában szereplő megfogalmazás szerint "házi készítésű" robbanószerek robbantak. A putungi Kína második legforgalmasabb repülőtere, tavaly körülbelül 60 millió utas fordult meg rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.