Betiltották az alkoholt Lyonban, miután a szurkolók szétverték a várost

Forrás: AFP/Christof Stache -
Európa Bajnokság Lyon alkohol foci szankció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lyoni prefektúra hétfőn bejelentette, hogy a városban tilos alkoholtartalmú italok értékesítése a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek napján.

A közép-franciaországi városban hétfőn játsszák az első rangadót, 21 órakor Belgium és Olaszország nemzeti válogatottja a nemrég felavatott 59 ezer férőhelyes új stadionban csap össze. A prefektúra mindkét országból 15 ezer szurkolóra számít. Ugyanitt lesz a magyar-portugál meccs jövő szerdán.

Forrás: AFP/Christof Stache
Tigris támadt a fiatal nőre: Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20160613-megtamadta-a-not-a-tigris-1.htmlSokkoló videó látott napvilágot a napokban: bár a nő tudja, hogy a háta mögött közeledik a rá vadászó tigris, mégsem menekül el. News--Öngyilkos akart lenni a 14 éves lány, akit osztálytársai egy meztelen fotóval zaklattakhttp://www.life.hu/news/20160613-ongyilkos-akart-lenni-a-14-eves-lany-akit-osztalytarsai-egy-meztelen-fotoval-zaklattak.htmlA 14 éves kelet-magyarországi diáklányt az osztálytársai azzal zaklatták, hogy a birtokukban van egy pornókép, ami őt ábrázolja, holott csak egy internetről letöltött fotó volt, ami nagyon hasonlított a lányra. NewsAFPBombát találtak az Infoparkban, kiürítették az épületekethttp://www.life.hu/news/20160613-infopark-bombat-talaltak-a-teruleten-azonnal-kiuritettek-a-helyszint.htmlFöldből kiásott bomba miatt ürítették ki hétfőn reggel az Infopark épületeit, tíz napja ugyanez zajlott le a területen. News--Hosszú Katinka újabb csodát mutatott be Barcelonábanhttp://www.life.hu/news/20160612-hosszu-katinka-majdnem-europa-csucsot-uszott-400-vegyesen-barcelonaban.htmlHosszú Katinka győzött, alig 86 századmásodperccel maradt el 4:29.89 perces Európa-csúcsától 400 méter vegyesen a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat spanyolországi állomásának első napján.News--Leitatták, majd szexuálisan zaklattak egy kislányt Nyíregyházán http://www.life.hu/news/20160612-szexualis-eroszak-nyiregyhazan-egy-kislanyt-zaklatott-tobb-fiatalkoru-leitattak.htmlMolesztált és gyalázott egy öntudatlan gyereket öt tizenéves fiú Nyíregyházán. Az esetről videó is készült, melyet aztán fel is tettek az internetre. NewsThinkstockGyászhír! Tragédia érte az osztrákok magyar focistájáthttp://www.life.hu/news/20160611-kiraly-gabor-kapus-irta-hogy-meghalt-idosebb-garics-gyorgy.htmlMeghalt idősebb Garics György, az osztrák labdarúgó-válogatott magyar futballistájának, Garics Györgynek az édesapja. A halálhírről Király Gábor, a magyar csapat kapusa számolt be a saját weboldalán, kiemelve, hogy idősebb Garicsnak óriási szerepe volt abban, amikor ő 1997-ben a Herthához igazolt. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.