Dráma! Elhunyt a válogatott focista apja, a csapatkapitány hazautazott az Eb-ről

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
foci EB 2016 halál foci EB gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horvát labdarúgó-válogatott június 12-én lépett pályára Törökország ellen. A csapat Luka Modric bombagóljával 1-0-ra nyert, a mérkőzést végigjátszotta a Srna, aki Horvátország csapatkapitánya. A mérkőzés ideje alatt a játékos apja meghalt. Srna azonnal hazautazott, kérdés visszatér-e.

Szörnyű tragédia érte a horvát válogatott védőjét, Darijo Srnát. A focista június 12-én pályára lépett a törökök ellen, mind a kilencven percet végigjátszotta. Volt egy emlékezetes mozdulata is, kapufát lőtt szabadrúgásból. A mérkőzést 1-0-ra nyerte meg Horvátország Luka Modric góljával.

Darijo Srna Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

A mérkőzés ideje alatt meghalt a horvát csapatkapitány édesapja - közölte a Horvát Labdarúgó Szövetség honlapja. A játékos azonnal hazarepült a családjához, úgy tudni, hogy a temetés hétfőn lesz. Egyelőre az még nem világos, hogy a játékos visszatér-e a tornára, és ha igen, mikor.

Horvátország legközelebb 17-én lép pályára, akkor Csehország lesz az ellenfelük. A csapat 22-én zárja a csoportkört, akkor Spanyolország ellen játszanak.

Vége a találgatásoknak! Elkészült Aigner Szilárd boncolási jegyzőkönyvehttp://www.life.hu/news/20160613-aigner-szilard-meteorologus-boncolasi-jegyzokonyve-elkeszult-igy-vege-a-talalgatasoknak.htmlMost már biztos, hogy természetes úton halt meg a 70 éves Aigner Szilárd. A boncolási jegyzőkönyv szerint az elismert és közkedvelt meteorológusnak sem a szíve, sem korábbi műtétje nem befolyásolta váratlan és tragikus halálát. News--Ma kezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgákhttp://www.life.hu/news/20160613-ma-kezdodnek-magyarorszagon-a-szobeli-erettsegi-vizsgak.htmlMa kezdődnek és június 24-ig tartanak a középszintű szóbeli érettségik.News--Orlandói mészárlás: "Jön. Meg fogok halni" - írta az édesanyjának az egyik áldozathttp://www.life.hu/news/20160612-orlandoi-meszarlas-jon-meg-fogok-halni-ezt-irta-az-edesanyjanak-az-egyk-aldozat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 50 embert gyilkolt meg az orlandói tömegmészáros. A klubban életét vesztő egyik egyik áldozat édesanyja hosszan sms-ezett a fiával annak halála előtt.News--Ezért gyilkolt az orlandói tömegmészáros: 50 embert megölt!http://www.life.hu/news/20160612-omar-szaddiki-mateen-ezert-gyilkolt-az-orlandoi-tomegmeszaros-aki-50-embert-megolt.htmlAz apja szerint nem a vallása miatt ölt, a melegeket gyűlölhette az orlandói tömeggyilkos. News--Hosszú Katinka újabb csodát mutatott be Barcelonábanhttp://www.life.hu/news/20160612-hosszu-katinka-majdnem-europa-csucsot-uszott-400-vegyesen-barcelonaban.htmlHosszú Katinka győzött, alig 86 századmásodperccel maradt el 4:29.89 perces Európa-csúcsától 400 méter vegyesen a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat spanyolországi állomásának első napján.News--Lezárták a dubaji nemzetközi repülőtéret: 22 járatot kellett máshová irányítanihttp://www.life.hu/news/20160612-lezartak-a-dubaji-nemzetkozi-repuloteret-22-jaratot-kellett-mashova-iranyitani.htmlSzombaton több mint egy órán át egy drón miatt volt zárva a világ egyik legforgalmasabb repülőtere. 22 járatot kellett máshová irányítani, ez több ezer utasnak okozott kellemetlenséget - ezt mondták az Egyesült Arab Emírségek légügyi hatóságánál.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.