Botrány! Letolatták a bugyit a kislányokkal egy dömsödi iskolában

diákok iskola kislány Dömsöd megaláztatás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanárok aláztak meg több diákot is, miután valaki összepiszkította a lánymosdót. A szülők teljesen felháborodtak az eseten. 

A Blikk információi szerint az iskolában felmerült problémát különleges módon orvosolta a pedagógusokból és takarítónőből összeállt bizottság. Az esetet elszenvedő egyik kisgyerek édesanyja a lapnak azt is elárulta, hogy van olyan diák, aki azóta is teljesen maga alatt van a történtek miatt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A 2. b és 3. c osztályos diák­lányokat egyszerre hívták az udvarra, és sorba kellett állniuk.­ Ezután a tanár nénik és a takarító hármasával hívta­ be őket az egyik terembe, majd mindenkinek le kellett venni­ a bugyiját és pucsítani a tanároknak, hogy megtudják, ki kakilt a WC mellé. Egy 8-9 éves kislánynak hogy magyarázzuk meg szülőként, hogy ez természetes, kicsikém, a tanár néni nem téged akart ezzel büntetni?" - nyilatkozta egy szülő. Az anyukák a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz fordultak, az ügyben indított vizsgálatot pedig már le is zárták: a takarítónőt elbocsátották, míg a pedagógusok két évig nem kaphatnak fizetésemelést.

Tragédia! Elhunyt a Grammy-díjas trombitás, Wayne Jacksonhttp://www.life.hu/news/20160622-wayne-jackson-elhunyt-a-memphis-horns-duo-tagja-74-eves-volt-halal.htmlA Memphis Horns-duó tagja 74 éves volt. Halálát a hírek szerint súlyos szívbetegség okozta. News--Megható! Így emlékezett meg a magyar válogatott a tavaly elhunyt Fülöp Mártonrólhttp://www.life.hu/news/20160622-a-magyar-valogatott-kapusai-dibusz-denes-kiraly-gabor-es-gulacsi-peter-magukkal-vittek-a-tavaly.htmlA válogatott kapus 32 évesen rákban halt meg. Minden vágya az volt, hogy a magyar válogatottal nagy nemzetközi tornán szerepeljen. NewsOrigoÖrdögi tréfa, vagy tényleg a savval megvakított áldozata fotójával szelfizett a támadó?http://www.life.hu/news/20160621-a-savval-leontott-aldozata-fotojaval-szelfizett-a-tamado-vagy-megsem.htmlCarla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A támadással a Midmore testvérpárt gyanúsítják, akik szeptember óta előzetesben vannak, azonban a múlt héten az egyikőjük Facebook-oldalára a jogos tulajdonos, vagy valaki más egy gusztustalan fotót posztolt. News--Aigner Szilárd családjánál betelt a pohár a sok hazugság miatt: perelni fognak!http://www.life.hu/news/20160621-aigner-szilard-csaladja-perel-tobb-kiado-ellen-tesz-feljelentest-a-meteorologus-halalarol-megjelent.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el az ország egyik legismertebb meteorológusa. Halála után több félrevezető, hazug cikk jelent meg, ami miatt a családja megteszi a szükséges jogi lépéseket. News--Késsel támadtak meg egy lány Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160619-kessel-tamadott-meg-egy-lanyt-egy-migrans-pesten-ellene-eljarast-inditott-a-rendorseg.htmlEgy 19 éves lányt támadott meg késsel egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten. A gyanú szerint így akart pénzt szerezni, hogy Nyugatra utazhasson. NewsThinkstockEz is megtörtént: Kikapcsolták az áramot Madonnánálhttp://www.life.hu/news/20160619-madonnanal-kikapcsoltak-az-aramot-az-enekesno-fitnesztermeinek-annyi.htmlLainformációk szerint a popdíva fitnesstermeinek annyi, legtöbbjük már be is zárt, ami pedig megmaradt, ott lekapcsolták az áramot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.