Javítják a hibákat a magyar csapat olimpiai szálláshelyén

Forrás: MTI/AP/Leo Correa -
javítás olimpiai falu RioLife2016 Rió hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs rendben az olimpiai falu, a magyarok is találtak hiányosságokat, amik kijavításán elvileg folyamatosan dolgoznak a brazil szakemberek.

Már korábbról lehet tudni, hogy az olimpiai falu csak kívülről fényűző. A 3604 apartman 17 emeletes toronyházakban kapott helyet, teniszpályákkal, medencével és biciklisávval együtt. Azonban a belbecs már kevésbé csalogató. Az ausztrálok szerintszó szerint lakhatatlan az olimpiai falu, ők szivárgó csövekről, lógó vezetékekről, koszról és bűzről számoltak be.

Forrás: MTI/AP/Leo Correa

A Magyar Olimpiai Bizottság közleménye szerint az általuk tapasztalt hibák javítása már zajlik, folyamatosan dolgoznak rajta a brazil szakemberek, így szinte biztosnak látszik, hogy mikor beköltöznek az első magyar olimpikonok, minden a helyére kerül és megfelelően működik majd. Kedden Fábián László csapatvezető elmondta, néhány apró szerelés és egy alapos takarítás még ráfér a szobákra. Az elmúlt napokban az ausztrálokon kívül, az argentinok, a britek és a fehéroroszok is panaszkodtak az olimpiai falu létesítményeinek rossz állapota miatt. Nemcsak az olimpiai faluval vannak gondok, ennél jóval nagyobb baj, hogy a vizek tisztasága erősen kifogásolható, konkrétan emberi ürülékben úsznak majd a versenyzők.

Romokban a főváros: megbénult a közlekedés a vihar miatt http://www.life.hu/news/20160728-hatalmas-vihar-tombolt-budapesten-leallt-tobb-villamos-a-fovarosban.htmlA vihar betett a fővárosi tömegközlekedésnek, a 2-es metró például nem is járt egy szakaszon. News--100 napig volt az Iszlám Állam fogja az anyahttp://www.life.hu/news/20160728-nazanin-zaghari-ratcliffe-brit-irani-kettos-allampolgar-100-napig-volt-irani-bortonben-labra-sem-bir.htmlTöbb mint 100 napig vesztegelt egy iráni börtönben a 37 éves brit anya, Nazanin Zaghari Rat-Cliffe. Férje állítása szerint egészségügyileg teljesen tönkrement a nő: kihullott a haja, lefogyott, és szinte járni sem tud.NewsOrigoMarik Pétert az első felesége mellett helyezik örök nyugalomrahttp://www.life.hu/news/20160728-marik-petert-az-operettszinhaz-szineszet-elso-felesege-mellett-fogjak-orok-nyugalomra-helyezni.htmlRövid, de súlyos betegség után szerda hajnalban hunyt el Marik Péter, az Operettszínház színésze. Debrecenben, a Csárdáskirálynő szünetében lett rosszul, azt követően már nem is tért magához a Jászai Mari-díjas színművész. Utolsó kívánsága teljesül azzal, hogy első felesége mellé temetik. News--Autóbalesetet szenvedett és belehalt sérüléseibe Szalai Balázs magyar focistahttp://www.life.hu/news/20160728-szalai-robert-fel-oran-at-tartott-a-haldoklo-focista-betegfelvetele-felhaborodott-a-gyaszolo-testver.htmlJúlius 9-én reggel 7.45-kor hatalmas csattanással tarolta le egy teherautó három dányi fiatal autó­ját a Pest megyei Isaszeg közelében. A legsúlyosabb sérült Szalai Balázs, a dányi focicsapat 24 éves játékosa volt. NewsOrigoNégy darab ecstasy tablettát fogyasztott a Balaton Soundon meghalt lányhttp://www.life.hu/news/20160727-balaton-soundon-meghalt-lany-4-darab-ecstasy-tablettat-fogyasztott-sok-vizet-ivott-agyodemat-kapott.htmlA Balaton Soundon meghalt fiatal lány, Zsófi a hírek szerint újdonsült szerelmével és barátaival indult a fesztiválra, ahonnan többé nem tért haza... NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoLégrádi Márk különleges társra lelthttp://www.life.hu/news/20160727-legradi-mark-hajoskapitany-tarsra-lelt-igy-lesz-aki-vele-tart-a-foldkoruki-utra.htmlA világ körüli útra készülő hajóskapitány cuki utazótársat kapott, akivel együtt hódítják majd meg a hatalmas hullámokat. NewsFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.