A meggyilkolt Vivien apja igényt tart az örökségre

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
örökség Kakucs Vivien apa hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szörnyű tragédia után még a nehézségekkel is szembe kell néznie Vivien édesanyjának. A meggyilkolt lány apja – aki állítólag nem is törődött a gyerekekkel – igényt tart a fiatal hagyatékára!

A Népligetből tűnt el a 20 éves lány márciusban, később kiderült, hogy egy barátja brutális módon meggyilkolta. A fiatal lány családja talán soha nem tudja túltenni magát a tragédián, de állítólag édesapjának most a hagyaték kérdése a legfontosabb.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

Az apa állítólag nem élt együtt már a családdal, a gyerekekkel sem törődött, de igényt tart Vivien hagyatékára, főleg arra az autóra, amit a fiatal lány a nagyapjától kapott. A lány édesanyja azt mondta, többször kérte az apát, mondjon le az örökségről, de az nem hajlandó aláírni a lemondó nyilatkozatot.

"A gyászon kívül még ezekkel a nehézségekkel is meg kell küzdenem!

A kocsival hordta szegény kislányom a kisebbeket mindenhova" - mondta az anya a Blikknek, aki nem tud túllépni gyermeke meggyilkolásán. "Megnéztem a koporsóban a lányomat. Olyan kicsi volt! Vivi benne van a mindennapjainkban. A fürdőszobában is kitettem a ruháját, mintha ott lenne. Van olyan darab, amit nem mostam ki: rajta van az illata. Azt meséltük a kicsiknek, hogy felköltözött az angyalok közé. Most várják a karácsonyt, azt hiszik, angyalként visszatér Vivien" - mondta könnyek között Vivien édesanyja.

Vidéki diákok Budapesten - Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló problémákathttp://www.life.hu/news/20160718-videki-diakok-problemaja-a-budapesti-eletben-miket-kellett-megszokniuk-kollegistakent.htmlBudapesten élni vidéki diákként nem csupa móka és kacagás, hanem bizony árnyoldalai is vannak az önálló életnek. Diákoktól kérdeztük, mely dolgokat volt a legnehezebb megtanulniuk, illetve megszokniuk a különköltözés során, a kollégista életben. News--8+1 dolog, amit csak az édesanyja tud Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/news/20160729-8-1-dolog-amit-csak-az-edesanyja-tud-a-vilag-egyik-legjobb-uszonojerol-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka ma hajnalban indult el Rio de Janeiróba, hogy részt vegyen az augusztus 5-én startoló Riói Olimpiai Játékokon. Hamarosan a családja is utána utazik, hogy jelenlétükkel támogassák Katinkát élete 4. olimpiáján.News--Ferenc pápa csúnyán elbukotthttp://www.life.hu/news/20160728-ferenc-papa-mise-kozben-csunyan-elbukott.htmlOrszág-világ előtt, élő adásban esett egy nagyot Ferenc pápa a lengyelországi Czestochowaban. News--Michael Jordan: “Nem maradhatok csendben”http://www.life.hu/news/20160728-michael-jordan-is-megszolalt-az-egyesult-allamokban-lezajlott-rasszista-gyilkossagokrol.htmlA kosárlabdázó eddig tartózkodott minden politikai megnyilvánulástól, de úgy érezte, hogy tovább nem maradhat csendben. Az Egyesült Államokban történt rendőri túlkapásokról nyilvánította ki véleményét. News--Emberi ürülékben fognak úszni az olimpikonok Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160728-rioban-az-olimpikonok-emberi-urulekben-fognak-uszni-a-guanabara-obol-vize-szennyezett.htmlNem nyithatják ki a szájukat az olimpikonok, akik nyílt vízi helyszíneken versenyeznek. Ezt a jó tanácsot kapták a szakértőktől, akik megvizsgálták a víz tisztaságát. Kiderült, hogy jóval szennyezettebb, mint ahogy azt gondolták. News--Holttestek, gyilkosok, és Thaiföld: Kukkants be a Halál Múzeumába!http://www.life.hu/news/20160728-holttestek-gyilkosok-es-thaifold-most-bekukkanthatsz-a-halal-muzeumaba.htmlSzokatlan és morbid, ugyanakkor a Halál Múzeuma mégis olyan igényt elégít ki, ami mindannyiunkban ott lappang: a szembenézést a halállal és az elmúlással. Ha készen állsz a látványra, akkor nem kell Bangkokig utaznod, mivel összeállításunk által most betekintést nyerhetsz a a földi túlvilágra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.