Franciaországba készülsz nyaralni? Minden megváltozott

Forrás: YouTube -
St. Tropez terrortámadás Franciaország gépfegyver katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan biztosan nem akarnak mostanában Franciaországba nyaralni, de azok, akik mégis oda utaznak, teljesen más látványra számíthatnak, mint előtte. Gépfegyveres rendőrök és katonák masíroznak a strandokon,.

Franciaországban a nizzai merénylet után hosszabbították meg a szükségállapotot, így a nyaralókat sem az eddig megszokott látvány fogadja az utcákon, és a tengerparton. Gépfegyveres rendőrök és katonák járőröznek a legnépszerűbb üdülőhelyeken is.

Képünk illusztráció Forrás: YouTube

Több merénylet is megrázta Franciaországot, az ott élők pedig folyton attól tartanak, hogy még nincs vége a véres támadásoknak. A hatóságok és az ország vezetői pedig igyekeznek minden óvintézkedést megtenni, hogy a lakosok és a nyaralók is biztonságban érezzék magukat, de ettől még a fegyveresek látványa nem túl biztató a St. Tropez-i tengerparton. Canesben pedig betiltottak minden olyan nagyobb méretű táska viselését, amiben elfér egy fegyver - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.