7 éve nem találják a fiukat, a szülők teljesen kiborultak

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
rendőrség eltűnt fiú Margitsziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belebetegedtek fiuk eltűnésébe Ackermann Dávid szülei. Már több helyről is segítséget kértek, ám eddig nem jártak túl nagy sikerrel. 

A fiú édesanyja azóta nem tud dolgozni, hogy a 18 éves fiúnak 2009-ben nyoma veszett a Margitszigeten, édesapja testében pedig tumor fejlődött ki. A rendőrök mellett ők is nyomoztak és próbálták megtudni az igazságot, de még mindig nem derült ki, hol van, és mi történt vele. A tinédzser családjával most az Origo készített interjút, melyben a szülők őszintén mesélnek a fájdalmukról.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"A remény a legborzasztóbb. Ez hal meg utoljára, de ez megöli a lelket is. Ez szó szerint így van. Belebetegedett a nejem is, én is, de muszáj élnünk" - mondja Ackermann József, Dávid édesapja. Daganatot állapítottak meg nála, a felesége pedig még mindig nem tud dolgozni.

A család most egymillió forintot ajánlott fel annak, aki tud valamit a fiukról.

Strandon, emberek között fürdette a medve a két bocsot - cuki videóhttp://www.life.hu/news/20160807-strandon-emberek-kozott-furdette-a-medve-a-ket-bocsot.htmlNem csak nekünk van melegünk a kánikulában - az állatok is nagyon vágynak arra, hogy lehűtsék magukat. News--Hosszú Katinka elődöntős 100 méter háton http://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinka-elodontos-100-meter-haton-vegyesben-olimpiai-bajnok.htmlAz immár olimpiai bajnok Hosszú Katinka a vasárnapi előfutamokból a negyedik legjobb idővel jutott a 100 méter hát elődöntőjébe a riói ötkarikás játékokon. News--"Katinka elképesztő, azt csinál a medencében, amit csak akar"http://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinka-400-meter-vegyesen-olimpiai-aranyat-nyert-ezustermes-amerikai-maya-dirado-es-a.htmlAz ezüstérmes amerikai Maya Dirado és a harmadikként célba csapó spanyol Mireia Belmonte Garcia szerint is csodálatos úszást mutatott be a világcsúccsal olimpiai bajnok Hosszú Katinka 400 méter vegyesen, a riói játékok szombati napján. News--Nem jár egy szakaszon a 3-as metró a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160806-nem-jar-egy-szakaszon-a-3-as-metro-a-budapesti-kozlekedesi-kozpont-tajekoztatasa.htmlSzombaton és vasárnap nem közlekedik a 3-as metró a déli szakaszon, az utasokat pótlóbuszok szállítják.News--Meghaltak az ikerlányai, mert a kocsiban hagyta őkethttp://www.life.hu/news/20160805-meghaltak-az-ikerlanyai-mert-a-kocsiban-hagyta-oket.htmlEgy georgiai apát letartóztatott a rendőrség miután ikerlányai elhunytak. A férfi a forró autóban hagyta a 15 hónapos gyerekeket, akiknek életét már nem tudták megmenteni. NewsThinkstockBalesetet szenvedett Olaszországban egy magyar repülőhttp://www.life.hu/news/20160805-olaszorszagban-balesetet-szenvedett-egy-magyar-uzemeltetesu-aruszallito-repulogep.htmlNem tudott megállni a kifutópályán az ASL Airlines Hungary egyik gépe az olaszországi Bergamoban. A repülő hajnalban indult Párizsból, a repülőtéren esős, viharos időjárás volt a leszállás időpontjában. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.