Nem hiszünk a szemünknek! A világhírű modell Michael Phelps-szel hancúrozott

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Kappeler -
modell fotózás Bar Refaeli Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bar Refaeli egy kedves gesztust tett a sportoló felé: egy régi, közös képpel üdvözölte barátját, aki Rióban nemrég megszerezte 21. aranyérmét, ráadásul a közelmúltban apa lett. A fotó egyébként meglehetősen erotikusra sikerült. 

Mint arról beszámoltunk, Phelps Rióban megszerezte a 21. aranyérmét, és ezzel jelenleg ő minden idők legsikeresebb olimpikonja. De nem csak ez, hanem kisfia születése is megváltoztatta a sportoló életét. Ennek örömére a barátja, a világhírű modell, Bar Refaeli kiposztolt egy közös képet az Instagram-oldalára. A képen a szépség és a sportoló látható, amint

vidáman lubickolnak és mókáznak a vízben.

Forrás: Instagram

Aranyérem ide vagy oda, Michael Phelps kisfia ellopta a show-t

Nagyon stílusosan festett a pici Boomer Phelps: nemzeti színű kenguruban csatolta magára őt édesanyja, Phelps menyasszonya, Nicole Johnson. Velük tartott még szurkolni az olimpikon édesanyja is. Boomernek egyébként már saját Instagram oldala is van - apja győzelme után, feltehetően a pici anyukája a következő fotót és üzenetet posztolta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.