Nem hiszünk a szemünknek! A világhírű modell Michael Phelps-szel hancúrozott

2016.08.10. 14:34

Bar Refaeli egy kedves gesztust tett a sportoló felé: egy régi, közös képpel üdvözölte barátját, aki Rióban nemrég megszerezte 21. aranyérmét, ráadásul a közelmúltban apa lett. A fotó egyébként meglehetősen erotikusra sikerült. 

Mint arról beszámoltunk, Phelps Rióban megszerezte a 21. aranyérmét, és ezzel jelenleg ő minden idők legsikeresebb olimpikonja. De nem csak ez, hanem kisfia születése is megváltoztatta a sportoló életét. Ennek örömére a barátja, a világhírű modell, Bar Refaeli kiposztolt egy közös képet az Instagram-oldalára. A képen a szépség és a sportoló látható, amint

vidáman lubickolnak és mókáznak a vízben.

Forrás: Instagram

 

Aranyérem ide vagy oda, Michael Phelps kisfia ellopta a show-t
Nagyon stílusosan festett a pici Boomer Phelps: nemzeti színű kenguruban csatolta magára őt édesanyja, Phelps menyasszonya, Nicole Johnson. Velük tartott még szurkolni az olimpikon édesanyja is. Boomernek egyébként már saját Instagram oldala is van - apja győzelme után, feltehetően a pici anyukája a következő fotót és üzenetet posztolta:
Kapcsolódó cikkek
Felavatták a Bud Spencer parkot Budapesten!

Vasárnap nem hivatalos parkavatót tartottak a Kaszásdűlő HÉV-megálló közelében, a parkot pedig a nemrég elhunyt Bud Spencerről nevezték el.

Mindössze "60 forintot ért" az indiai házaspár élete - Brutálisan végeztek velük

Szörnyű gyilkosság áldozata lett egy indiai házaspár: baltával végzett velük egy felsőbb kaszthoz tartozó bolttulajdonos, mert a pár nem tudta kifizetni három doboz süti árát. Három árva gyermek maradt utánuk.

Michael PhelpsBar Refaelifotózásmodell