Szexbotrány: kiderült, kivel hancúrozott a döntő előtt a női műugró

Forrás: Instagram/Ingrid Oliveira -
műugrás olimpia 2016 Ingrid Oliveira
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan ott lehetett a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso. A hazaiak két kedvence a verseny után bejelentette, soha többet nem versenyeznek együtt. Az egyik ok, hogy Ingrid kidobta társát, mert zavartalanul szerette volna élvezni az éjszakát egy frissen megismert kenussal.

"Négy évet vártam arra, hogy olimpián szerepeljek, és ő inkább szórakozott" - nyilatkozta Giovanna Pedroso a brazil O'Globo lapnak. A Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso páros végül az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg a női szinkrontoronyugrás döntőjében, majd bejelentették, hogy

nem hajlandóak többé együtt versenyezni.

Ingrid Oliveira Forrás: Instagram/Ingrid Oliveira

Mindennek a hátterében az áll, hogy a 20 éves Ingrid a döntő előtti este szó szerint kirakta szobatársát a közös szállásukról, hogy

egy kenussal tölthesse az éjszakát.

Az is kiderült, hogy kivel is töltötte az ominózus éjszakát a sportoló. A titokzatos kenus Pedro Goncalves volt, aki az ügy kapcsán nem nyilatkozott.

Bom final de semana a todos! Cheio de energias e coisas boas

ᴘᴇᴅʀᴏ ʜᴇɴʀɪǫᴜᴇ ɢᴏɴçᴀʟᴠᴇs-ᴘᴇᴘᴇ (@pepehgoncalves) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.