Újabb Instagram-paródia: így figurázza ki a sztárokat egy fiatal lány

fotó sztárok valóság humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celeste Barber fotóit egy világ imádja, mely nem véletlen: a legnagyobb sztárok Instagram fotóit parodizálja ki. 

Az ausztrál humorista nem engedi, hogy a rajongók csak a csillogást vegyék észre kedvencük egy-egy bejegyzése kapcsán. Hiába a számtalan támadó komment, Barber szerencsére nem hagyja abba a dolgot, és most egy újabb válogatás jelent meg róla az egyik közösségi oldalon. A brutálisan őszinte képek láttán te is nagyokat fogsz nevetni. Sztárszelfik kicsit másképp.

/1609/_jabb2016922123227
Brutálisan összevertek egy fiatal fiúthttp://www.life.hu/news/20160921-butalisan-osszevertek-egy-fiatal-fiut-a-tamadok-bortont-kaptak-tettukert.htmlA 19 éves fiatalt egy átbulizott este után verték össze. A támadók brutális tettét egy kamera is rögzítette. NewsThinkstockMár fagyhat is a héten! Ilyen időre számíthatsz http://www.life.hu/news/20160919-elo-a-kabatokkal-mar-fagyhat-is-a-heten-hideg-ido-varhato-a-kovetkezo-napokban.htmlA legfrisebb előrejelzések szerint a hét második felében már a 20 fokot sem éri el a napi csúcshőmérséklet, így érdemes lesz elővenned az őszi kollekciódat. NewsOrigoHárom férfi meztelenre vetkőztetett és megerőszakolt egy lányt Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20160918-harom-algeriai-ferfi-meztelenre-vetkoztetett-es-megeroszakolt-egy-lanyt-parizsban.htmlMeztelenre vetkőztetett és brutálisan megerőszakolt egy francia lányt három algériai férfi Párizsban, az Eiffel-toronynál. A három férfi kijelölt szálláshelye Németországban volt, éppen a menedékkérelmük elfogadására várnak hivatalosan, de átszöktek Franciaországba. NewsOrigo"Aki sortot visel, haljon meg!" Fejbe rúgtak egy nőt, mert rövidnadrág volt rajtahttp://www.life.hu/news/20160918-fejbe-rugtak-egy-not-mert-rovidnadrag-volt-rajta-egy-isztambuli-buszon.htmlEgy isztambuli buszon rúgta állba a rövidnadrágos nőt a felbőszült férfi. Azt kiabálta előtte, hogy "aki sortot visel, haljon meg!" News--Hivatalosan is véget ér a nyár: lehűlés jön http://www.life.hu/news/20160916-sok-esovel-koszont-be-az-osz-hetvegei-idojaras-eso.htmlNyaralók, figyelem! Rossz hírrel kell szolgálnunk: kánikulai hőség helyett sajnos szélre és csapadékra számíthatunk a hétvégén. News--Paralimpia 2016: Krajnyák Zsuzsanna bronzérmes tőrbenhttp://www.life.hu/news/20160915-paralimpia-2016-rio-de-janeiro-krajnyak-zsuzsanna-bronzermes-torben.htmlKrajnyák Zsuzsanna bronzérmet nyert a kerekesszékes vívók 'A' sérültségi kategóriájának tőr egyéni versenyében a riói paralimpia szerdai napján. NewsMTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.