Kiderült: egy szupersztár erőszakolta meg a hollywodi gyerekszínészt

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Bryan Bedder -
nemi erőszak erőszak Hollywood Corey Haim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkoholista és drogos lett a gyereksztárból, akit megerőszakoltak pályafutása alatt. Corey Haim egyik barátja állította: igazi hálózat működött a filmiparban, szervezett pedofília. Most kiderült, hogy egy ismert szupersztár követhette el az erőszakot.

Corey Haim barátja, Corey Feldman még májusban kitálalt a Hollywoodban szervezetten működött pedofíliáról. A férfi szerint az ismert gyermekszínészből felnőttkorára ezért lett alkoholista és drogos, ezért halt meg túladagolásban 38 éves korában.

Corey Haim Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Bryan Bedder

A Radar Online kiderítette, hogy annak idején egy híres színész erőszakolta meg Corey Haim gyermekszínészt, egy olyan sztár, akinek az arcát máig ismeri mindenki. A lap úgy döntött, egyelőre nem hozza nyilvánosságra az illető nevét, de ha kiderül,

ebből lehet Amerika egyik legnagyobb pedofilbotránya.

"Ez egy nyílt titok az iparban" - mondta a lapnak egy forrás, ami egybecseng Corey Feldman korábbi nyilatkozatával is, aki állította, hogy akkoriban mindenki tudta, mi folyik a kulisszák mögött, de szerinte ma sem jobb a helyzet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.