Holtan találták az amerikai testvérpárt a Seychelle-szigeteken

Forrás: Facebook/Robin Korkki -
Seychelle-szigetek tragédia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa körülmények között találtak rá a testvérpárra a csodás nyaralóhelyen. 

A People magazin ír arról a minnesotai testvérpárról, akik a Seychelle-szigetekre indultak nyaralni, ám sosem értek haza. A 42 éves Robin Korkki és a 38 éves Anna Korkki testét holtan találták meg az üdülőhelyen, ami 900 mérföldre van Afrika kelet partjaitól. A nők testére a szállodai szobájuk ágyában találtak rá - közölték a hatóságok.

A testvérpár a Seychelle-szigeteken Forrás: Facebook/Robin Korkki

Bátyjuk, Chris Korkki a CBS műsorában elmondta, a nők gyakorlott utazók voltak, ezért sokkoló a halálhírük. Testükön külsérelmi nyomokat sem találtak. A szálloda személyzete azonban elmondta, hogy a történtek napján, szeptember 22-én mindkét nő sokat ivott, így segíteni kellett nekik visszatérni a szobájukba. Gyószereket állítólag felfedeztek a szobában, azt azonban egyelőre nem tudni, miféléket.

A fiútestvér elmondta, szörnyű, hogy csak azt tudják a tragédiáról, amit az interneten olvasnak, és a család válaszokat akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.